top icon
Κόσμος

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε εργοστάσιο της Mercedes στη Γερμανία

Η αστυνομία φέρεται να έχει συλλάβει έναν 56χρονο μετά από πυροβολισμούς που αναφέρθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο της Mercedes στο Sindelfingen.

Μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση των αστυνομικών αρχών έλαβε χώρα νωρίς σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο της Mercedes στο Sindelfingen ύστερα από αναφορές για πυροβολισμούς εντός των εγκαταστάσεων της γερμανικής μονάδας.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας ακόμα τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς, δήλωσαν οι αρχές, προσθέτοντας ότι ένας ύποπτος συνελήφθη.

«Σήμερα το πρωί, πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Sindelfingen», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Στουτγάρδης. «Δύο άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας πέθανε. Το κίνητρο είναι ακόμα ασαφές».

Η Mercedes κατασκευάζει στη εν λόγω μονάδα, η οποία βρίσκεται 17 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Στουτγάρδης, τις S-Class και EQS. Περίπου 35.000 άτομα απασχολούνται στο συγκεκριμένο εργοστάσο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Mercedes επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας: «Είμαστε σε επαφή με τις αρχές και προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τα γεγονότα. Η ασφάλεια των εργαζομένων προέχει».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολλοί πυροβολισμοί έλαβαν χώρα περίπου στις 7.45 π.μ. τοπική ώρα. Η αστυνομία της περιοχής έγραψε στο Twitter περίπου μία ώρα αργότερα ότι μια επιχείρηση με τη συμμετοχή της αστυνομίας και των σωστικών συνεργείων βρισκόταν σε εξέλιξη στο συγκρότημα του εργοστασίου.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ