top icon
Επικαιρότητα

Σε περιορισμένη παραγωγή η Aston Martin Vanquish Zagato Coupe

Μόλις 99 θα είναι οι τυχεροί ιδιοκτήτες του ιταλο-βρετανικού κουπέ.

Η Aston Martin Vanquish Zagato Coupe, που παρουσιάστηκε πριν λίγες βδομάδες στη λίμνη Κόμο στα πλαίσια του φετινού Concorso d'Eleganza Villa d’Este, είναι ο πέμπτος καρπός συνεργασίας της βρετανικής φίρμας με τον ιταλικό σχεδιαστικό οίκο. Θυμίζουμε πως το πρώτο… τέκνο των δύο εταιρειών είδε το φως της δημοσιότητας το μακρινό 1960 με τη γέννηση της μοναδικής DB4 GT Zagato.

Η νέα Vanquish Zagato Coupe υιοθετεί πολλά σχεδιαστικά γνωρίσματα της One-77 αλλά και της Vulcan, ξεχωρίζοντας για την double bubble διαμόρφωση της οροφή της, τις μαύρες εμπρός κολόνες, τη χυτή ουρά και τις τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω μέρος.

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου θα φιλοξενείται ο γνώριμος V12 ατμοσφαιρικός κινητήρας της Aston Martin, ο οποίος, ειδικά για την περίσταση, αποδίδει 600 ίππους εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 3,5 δλ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και οι 99 Aston Martin Vanquish Zagato Coupe που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη πωληθεί σε ισάριθμους αγοραστές έναντι τιμήματος που υπερβαίνει τα 600.000 €._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ