top icon
Κόσμος

Skoda Octavia: Με πιο μοντέρνα προσέγγιση (video)

Ένα ακόμα video teaser κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη Skoda, που δείχνει μέρος της σχεδίασης της επερχόμενης Octavia.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Skoda Octavia έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο μήνα. Μέχρι τότε η τσεχική εταιρεία κρατάει καλά κλεισμένα τα χαρτιά της. Ωστόσο, ένα video teaser με γρήγορα πλάνα δίνει μια πρώτη ιδέα για αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε.

Πιο μοντέρνα σχεδίαση, με δυτικές επιρροές και κομψές γραμμές, που της χαρίζουν μια σύγχρονη αισθητική. Το εμπρός μέρος είναι σημαντικά ανασχεδιασμένο, με νέα μάσκα, αλλά και νέα γραμματοσειρά για το όνομα στο πίσω μέρος. Νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα, ενώ το αμάξωμα ακολουθεί τις πιο γνώριμες γραμμές.

Skoda Octavia teaser 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα Skoda θα έχει, πέρα από τους νέους, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα νέα φώτα εξωτερικά, ένα νέο σύστημα πολυμέσων στο εσωτερικό του, με μεγαλύτερη οθόνη, τουλάχιστον 12 ιντσών.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, η Skoda και εδώ δεν έχει δώσει κάποιες επίσημες πληροφορίες ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα εφοδιάζεται με τους αναβαθμισμένους κινητήρες που έχει το ανανεωμένο Kamiq.

Skoda Octavia teaser 2024

Έτσι, στη βάση θα τοποθετείται ο 1.0 TSI βενζίνης με απόδοση 116 ίππων, ενώ πιο πάνω θα συναντάμε τον 1.5 TSI με 150 ίππους. Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα, που θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη του μοντέλου από τη Skoda.

[Video: YouTube Carscoops]

Skoda Octavia teaser 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Skoda Octavia teaser 2024
  • Skoda Octavia teaser 2024
  • Skoda Octavia teaser 2024
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ