top icon
Κόσμος

O Spike, ένα βρετανικό μπουλντόγκ, είναι ο νέος ψηφιακός βοηθός της MINI

Ο τετράποδος φίλος θα μεταμορφωθεί σε ένα παιχνίδι τέχνης και ένα γλυπτό μεγάλου μεγέθους, που καλωσορίζει τους επισκέπτες στο περίπτερο της MINI στην έκθεση της Σαγκάης.

Ο Spike, ο τετράποδος φίλος της MINI, επαναπροσδιορίζεται και ζωντανεύει στον ψηφιακό κόσμο. Εμπνευσμένος από την εμφάνιση ενός αγγλικού μπουλντόγκ, καθοδηγεί πλέον το κοινό στη φιλοσοφία λειτουργίας της μελλοντικής γενιάς μοντέλων MINI. Στο ρόλο του, ως «έξυπνος» προσωπικός βοηθός της MINI, παρέχει διάφορες μορφές υποστήριξης.

mini spike wallpaper

Τα παιχνίδια τέχνης αποτελούν αυτόνομα έργα τέχνης που συνδυάζουν στοιχεία παιχνιδιών και γλυπτών στο στυλ της αστικής pop κουλτούρας.

mini spike art toy

Ο Spike θα εμφανίζεται επίσης ως ενεργός πρωταγωνιστής στο πιλοτήριο του νέου MINI Concept Aceman. Η νέα λειτουργία Spike mode δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για τον ψηφιακό σύντροφο, ο οποίος παρουσιάζεται στο κοινό για πρώτη φορά στην κυκλική κεντρική οθόνη OLED και στο ταμπλό.

mini spike screen

Η MINI, μέσα στην χρονιά, θα παρουσιάσει περαιτέρω πληροφορίες για τον ψηφιακό κόσμο της νέας οικογένειας μοντέλων καθώς και τις διαφορετικές λειτουργίες του Spike.

MINI Aceman: Το ηλεκτρικό crossover αποκαλύπτεται

Ο Spike αναδεικνύει την ιστορία επιτυχίας της premium βρετανικής μάρκας από τότε που το σύγχρονο MINI έκανε το ντεμπούτο του το 2001. Το μικρόσωμο αλλά γυμνασμένο μπουλντόγκ, με τη βρετανική καταγωγή και την συμπαθή φύση του θεωρείται ο ιδανικός συνοδός, το τέλειο έμψυχο ισοδύναμο του MINI όπως ισχυρίζεται η εταιρεία.

«Το MINI θα είναι πάντα συνώνυμο των συναισθημάτων και των αξέχαστων εμπειριών», δήλωσε ο Oliver Heilmer, Επικεφαλής του MINI Design. «Γι’ αυτό, μεταφέρουμε τον Spike στο μέλλον ως ψηφιακό χαρακτήρα. Και δεν είναι απλώς ένα πείραμα σχεδιασμού – γίνεται ένας χαρακτηριστικός σύντροφος της συνολικής εμπειρίας του χρήστη».

Για την κοινότητα των MINI, η σχεδιαστική ομάδα ανέπτυξε τον Spike από ένα αρχικό σκίτσο σε ένα ευέλικτο σύντροφο που τραβά την προσοχή πέρα από το όχημα. Έχει ήδη παρουσιαστεί ως καλλιτεχνικό παιχνίδι στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας του MINI Concept Aceman. Όπου κι αν εμφανίζεται ο Spike, προσφέρει απροσδόκητες εμπειρίες και συναρπαστικές συναντήσεις.

mini

Το λανσάρισμα της νέας οικογένειας μοντέλων της μάρκας ενισχύει τη σύνδεση του οχήματος με τον τρόπο ζωής των οδηγών. Αυτή η συναισθηματική σύνδεση μεταξύ ατόμου και αυτοκινήτου αναζωογονείται από έναν ψηφιακό χαρακτήρα που ο Spike ενσαρκώνει με τον δικό του προσωπικό τρόπο.

MINI Concept Aceman

Ο Spike έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στη διεθνή εμπορική έκθεση Auto Shanghai που διεξάγεται από τις 18 έως 27 Απριλίου 2023 στην Κίνα, και το παρακάτω βίντεο κάνει τις συστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ