Επικαιρότητα Κόσμος

Στις 11 Δεκεμβρίου τα αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes GLΑ

Αυξάνεσθε και πληθύνεστε, καθώς μετά τις νέες A-Class, A-Class Sedan, B-Class, CLA, CLA Shooting Brake και GLB, είναι η σειρά της νέας GLA να ενταχθεί και αυτή στο άτυπο λόμπι των «συμπαγών» προτάσεων της Mercedes.

Η Mercedes αποκάλυψε σήμερα ότι στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 θα πραγματοποιηθούν μέσα από τον ιστότοπο https://media.mercedes-benz.com/gla τα ψηφιακά αποκαλυπτήρια της νέας GLA – του έβδομου κατά σειρά μέλους της οικογένειας «συμπαγών» μοντέλων του Γερμανού κατασκευαστή από τη Στουτγάρδη.

Σε σχέση με την προκάτοχό της, η νέα Mercedes GLA θα είναι… λιγότερο crossover και περισσότερο SUV, με τον οδηγό να κάθεται πλέον πιο ψηλά και το αμάξωμα να έχει μεγαλύτερη κατά 100 χλστ. απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το παρελθόν. Παρά το γεγονός ότι το μήκος του αμαξώματος θα είναι μικρότερο κατά 15 χλστ., ο διαθέσιμος χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών αναμένεται να είναι κατά τι μεγαλύτερος.

Mercedes GLA

Σχεδιαστικά, σημείο αναφοράς θα είναι το κάθετο εμπρός μέρος, το μικρότερο μήκος των προβόλων, καθώς και τα χαρακτηριστικά προστατευτικά στοιχεία κάτω και πέριξ του αμαξώματος. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο δεν αποκαλύπτεται παρά την εκσεμμένη διαρροή των φωτογραφιών που σας παραθέτουμε, δεν αναμένεται να διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με εκείνο των υπόλοιπων μελών της οικογένειας Α-Class/CLA/B-Class.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία η νέα Mercedes GLA θα είναι εφοδιασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας και των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης – στα τελευταία θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το Driving Assistance με λειτουργίες Cornering, Active Brake Assist, Emergency Lane και Exit Warning.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου