top icon
Κόσμος

Suzuki Vitara: Χωράνε 23 άνθρωποι στο εσωτερικό του; (video)

Ακόμα και αν χωράνε 23 άτομα μέσα σ’ ένα Suzuki Vitara, σίγουρα δεν θα είναι και τόσο άνετα εκεί μέσα.

Το Suzuki Vitara είναι ένα όχημα ελευθέρου χρόνου, όπως ονομάζουμε τα SUV, το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του με την περιπέτεια. Σ’ αυτή τη γενιά του έχει γίνει περισσότερο πολυδιάστατο και λιγότερο σκληροπυρηνικό, ωστόσο, καταφέρνει να διατηρεί το ενδιαφέρον του κοινού ψηλά.

Ακόμα περισσότερο θέλησαν να το ανεβάσει κάποιος αντιπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας στην Ισπανία. Η ευφάνταστη ιδέα που είχαν αφορούσε τη χωρητικότητα του Suzuki Viatara και έτσι αποφάσισαν να βάλουν στο εσωτερικό του όσο περισσότερα άτομα γίνεται.

Το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό, καθώς χώρεσαν 23 άνθρωποι. Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν είναι ρεκόρ, αφού απέχει αρκετά από τους 57 ανθρώπους που είχαν μπει μέσα σε ένα VW Beetle, αλλά σίγουρα είναι θεαματικό, αν αναλογιστούμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο με 2,5 μέτρα μεταξόνιο.

Δείτε επίσης τη δοκιμή του Suzuki Vitara 1.5 Strong Hybrid AllGrip

Για το εγχείρημα αυτό αναδίπλωσαν τα πίσω καθίσματα του Vitara και έβαλαν 6 άτομα εμπρός και 17 πίσω. Τα άτομα που μπήκαν στο εσωτερικό είναι μεσαίου μεγέθους νέοι, που ολοκλήρωσαν το εγχείρημα με αρκετό ενθουσιασμό και κάνοντας μια χορογραφία. Δείτε στο video που ακολουθεί.

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ