top icon
Κόσμος

Τι γνωρίζουμε για τη νέα Ford Mustang

Η νέα Ford Mustang θα παρουσιαστεί το 2023 και όπως όλα δείχνουν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Η Ford «επιμένει» στο μύθο της Mustang που από το επόμενο έτος γυρίζει την έβδομη κατά σελίδα στην πολυετή της ιστορία με την πρεμιέρα μιας ολοκαίνουργιας γενιάς, η οποία θα είναι διαθέσιμη με το γνώριμο κουπέ αμάξωμα.

Προς ώρας, η Ford κρατά κλειστά τα χαρτιά της αναφορικά με το τι νέο επιφυλάσσει το εμβληματικό κουπέ μοντέλο της. Μολαταύτα, οι ιθύνοντες της αμερικανικής εταιρείας δίνουν στο φως μια σημαντική πτυχή του μοντέλου, η οποία αποκαλύπτεται έμμεσα μέσω της δημοσιοποίησης της παραπάνω φωτογραφίας.

Σε αυτή, στο εσωτερικό του γράμματος «Ο» της λέξης «GENERATION» φιλοξενείται το χαρακτηριστικό γραφικό μοτίβο ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων σχήματος «H». Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς μαρτυρά ότι έβδομη γενιά Mustang ΔΕΝ θα είναι ηλεκτρική.

Βέβαια, η παρουσία του συγκεκριμένου τύπου μετάδοσης δεν θα πρέπει να αποκλείει κάποια μορφή εξηλεκτρισμού στα κινητήρια σύνολα που θα την συνοδεύουν – που προς το παρών παραμένουν στο σκοτάδι.

Ford Mustang

Το σίγουρο είναι ότι η νέα Mustang έβδομης γενιάς θα είναι ένα «παγκόσμιο κουπέ», κάτι που σημαίνει ότι και αυτή η γενιά θα είναι διαθέσιμη από το 2023 και μετά και στις κατά τόπου αγορές της γηραιάς ηπείρου.

Προς ώρας, επιβεβαιωμένο είναι ότι η νέα Mustang θα κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, στο Flat Rock Assembly Plant, στο Michigan.

Αυτή τη στιγμή, η τρέχουσα γενιά του μοντέλου παίρνει κίνηση απο έναν 4κύλινδρο κινητήρα της γενιάς EcoBoost με χωρητικότητα 2,3 λίτρα καθώς και από έναν 5λιτρο V8 με φυσική αναπνοή.

Ford Mustang

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ