top icon
Κόσμος

Το εσωτερικό των μελλοντικών Fiat θα αντλεί έμπνευση από το Lingotto

Το εμβληματικό εργοστάσιο της Fiat θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του εσωτερικού των μοντέλων επόμενης γενιάς της Fiat.

Το μέλλον της Fiat δείχνει ηλεκτρικό, όσον αφορά την κίνηση, αλλά σε επίπεδο σχεδιασμού, θα αντλήσει έμπνευση από το παρελθόν. Σε αυτή τη φάση που συνοδεύεται από μια σημαντική αλλαγή για την ιταλική εταιρεία, φαίνεται ότι θα διατηρήσει στενούς δεσμούς με το παρελθόν και την παράδοση.

Τα νέα σχεδιαστικά πλάνα της Fiat θα είναι εμπνευσμένα από το εμβληματικό εργοστάσιο του Lingotto. Αυτό που διαμόρφωσε την ιστορία της ιταλικής μάρκας στο πέρασμα του προηγούμενου αιώνα, ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου του 1923.

Fiat Future Lingotto

Στο βίντεο που δημιούργησαν και έχει τίτλο «Shaping the Future», ο Olivier Francois, CEO της Fiat, συζητά με την Ginevra Elkann, πρόεδρο της «Pinacoteca Agnelli», για την ιστορία του Lingotto, από τη γέννησή του, έως τα στοιχεία που θα αποτελέσουν έμπνευση για το μέλλον.

Όπως τονίζει στο βίντεο ο Olivier Francois, οι σχεδιαστικές φόρμες του πρώην εργοστασίου της Fiat θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα μελλοντικά μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, ξεκινώντας από αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το 2024.

Πρεμιέρα στο επερχόμενο Panda;

Το ερώτημα που γεννάται είναι σε ποιο μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα αυτή η νέα σχεδιαστική προσέγγιση. Πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει στο επερχόμενο Panda, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2024 με 2025. Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη Fiat και μπορεί να αναδείξει με εμφατικό τρόπο τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της ιταλικής μάρκας.

Σε αυτή τη φάση πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες, ίσως το νέο 600, που θα είναι ο αντικαταστάτης του 500X, θα προηγηθεί του Panda, καθώς το περιμένουμε μέσα σε αυτό του καλοκαίρι και μπορεί να είναι το μοντέλο που θα δούμε τη νέα σχεδίαση του εσωτερικού.

Fiat Future Lingotto

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Fiat Future Lingotto
  • Fiat Future Lingotto
  • Fiat Future Lingotto
  • Fiat Future Lingotto
  • Fiat Future Lingotto
  • Fiat Future Lingotto
  • Fiat Future Lingotto
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ