top icon
Κόσμος

Το Honda Prelude επιστρέφει

Η Honda παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο με την ονομασία Prelude, εκφράζοντας την πρόθεσή της για την αναβίωση του μοντέλου.

Στην έκθεση Japan Mobility Show η Honda παρουσίασε το πρωτότυπο Prelude, το οποίο μοιάζει να είναι κοντά στην παραγωγή. Ανάμεσα στα μοντέλα και τις ιδέες που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία στην έκθεση, το Prelude concept ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Honda PRELUDE Concept

Πρόκειται για ένα κουπέ με γραμμές που παραπέμπουν στον προκάτοχό του και λιγότερο σε ένα πρωτότυπο μοντέλο. Φυσικά, ακολουθώντας τη σημερινή σχεδιαστική ταυτότητα της Honda, το νέο Prelude, δανείζεται στοιχεία από το αδελφό Civic, κυρίως στο εμπρός μέρος, με τη διαφορά να εστιάζεται στην κλειστή μάσκα.

Το αεροδυναμικό αμάξωμα πατάει σε μεγάλους τροχούς 20 ιντσών, με τα φρένα της Brembo να διακρίνονται πίσω από τις ακτίνες τους. Οι υπερβολές ενός πρωτότυπου, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες με κάμερα δεν υιοθετούνται εδώ, καθώς όπως φαίνεται έχουν επιλεγεί κανονικοί καθρέπτες. Στο πίσω στρογγυλεμένο μέρος ξεχωρίζει η λεπτή διακριτική αεροτομή που ενσωματώνεται στο πάνω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Honda PRELUDE Concept

Τα πολύ σκούρα μαύρα παράθυρα που δεν επιτρέπουν στη ματιά να περάσει στο εσωτερικό, αφήνουν να εννοηθεί ότι ακόμα δεν έχουν κάτι να δείξουν όσον αφορά το σαλόνι του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Honda στην έκθεση, δεν έγινε αναφορά συγκεκριμένα για το πρωτότυπο αυτό μοντέλο, ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Honda Toshihiro Mibe, δεσμεύτηκε ότι η νέα ηλεκτρική εποχή επιτρέπει την παραγωγή σπορ μοντέλων, με ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά, στα πρότυπα της Honda.

Honda PRELUDE Concept

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ