top icon
Κόσμος

Το μυστηριώδες τιμόνι ενός νέου μοντέλου της Ferrari

Η Ferrari θα παρουσιάσει στις 16 Μαρτίου ένα νέο μοντέλο. Που όπως όλα δείχνουν θα είναι «ανοιχτό».

Η διάσημη ιταλική μάρκα αποκάλυψε πριν λίγες ώρες ένα σύντομο teaser βίντεο που αφορά ένα επερχόμενο μοντέλο της. Αποκαλύπτοντας μόνο το τμήμα του τιμονιού του, η νέα αυτή Ferrari πρόκειται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 16 Μαρτίου αποτελώντας έτσι το ένα από τα τέσσερα νέα μοντέλα που πρόκειται να αποκαλυφθούν φέτος από το στρατόπεδο των Ιταλών.

Το σύντομο αυτό teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε στις επίσημες σελίδες της Ferrari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποκαλύπτει πολλά, πέραν της σχεδίασης του τιμονιού. Το οποίο, όπως και εσείς μπορείτε να δείτε, κοσμείται από carbon, συμπεριλαμβανομένου του επίπεδου κάτω μέρους του, καθώς και από χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων από το ίδιο υλικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ωστόσο, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται εμμέσως και εν μέρει από την… μουσική επένδυση του βίντεο, με τον χαρακτηριστικό ήχο του ανέμου να παραπέμπει στα ακούσματα ενός «ξεσκούφωτου» οχήματος.

Όλα τα παραπάνω «συμβαδίζουν» με τις πρόσφατες φήμες που θέλουν την Ferrari να συμπληρώνει τη γκάμα της Roma με μια ανοιχτή έκδοση – άλλωστε, η ιταλική εταιρεία ήταν πάντοτε ένθερμη οπαδός της τάσης που θέλει τα κουπέ της μοντέλα να συνοδεύονται από εκδόσεις με αναδιπλούμενη, και όχι μόνο, οροφή.

Εφόσον αυτό το νέο μοντέλο είναι η «ξεσκούφωτη» εκδοχή της Ferrari Roma, πιθανότατα θα διαθέτει τον ίδιο κινητήρα με την κουπέ έκδοση. Που για την περίσταση δεν είναι άλλος από τον γνωστό biturbo V8 των 3,9 λίτρων που αποδίδει 620 ίππους και 760 Nm.

Διαβάστε επίσης: Ο πλήρης τεχνικός φάκελος της Ferrari Roma (video)

Ferrari Roma

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ