top icon
Κόσμος

Αυτό είναι το νέο Renault Megane E-Tech Electric

Το νέο Renault Megane E-Tech Electric βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγες μόλις ώρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Renault Megane E-Tech Electric βλέπει τα φως της δημοσιότητας σηματοδοτώντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για τους Γάλλους στον τομέα της ηλεκτροκίνησης – που πλέον αποτελεί τον βασικό αναπτυξιακό πυλώνα για κάθε κατασκευαστή για τα επόμενα χρόνια.

Σχεδιαστικά, το νέο Megane E-Tech Electric «ισορροπεί» ανάμεσα σε στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα crossover και συμβατικά hatchback μοντέλα, αντλώντας έμπνευση από το πρωτότυπο Megane eVision Concept της Renault.

Renault Megane E-Tech Electric

Βασισμένο στο δάπεδο CMF-EV της συμμαχίας της Renault με την Nissan (και την Mitsubishi), υιοθετεί γνώριμα στοιχεία σε επίπεδο τεχνικών επιλογών. Όπως για παράδειγμα οι μπαταρίες και η ηλεκτρική μονάδα.

Έτσι, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αύριο, το νέο Renault Megane Ε-Tech Electric θα διατίθεται με μπαταρίες με χωρητικότητα 40 και 60 kWh (όπως και το Nissan Leaf). Σε ότι αφορά τον ηλεκτροκινητήρα, όλα δείχνουν ότι θα αποδίδει περί τους 215 ίππους στην πιο δυνατή εκδοχή του τροφοδοτώντας σε κάθε περίπτωση τους εμπρός τροχούς.

Από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μπορεί κανείς να πάρει μια… γερή γεύση του εσωτερικού του νέου Renault Megane Ε-Tech Electric. Εδώ, σημείο αναφοράς είναι οι δύο ευμεγέθεις οθόνες, με τη δεύτερη στο μέσον του ταμπλό να ξεχωρίζει για την κατακόρυφη (βλ. πορτραίτο) διάταξή της.

Renault Megane E-Tech Electric

Το νέο ΕV της Renault θα παράγεται στη Β. Γαλλία, και θα διατίθεται από το 2022 ταυτόχρονα με τις εκδόσεις με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης καθώς και τις υβριδικές Ε-Τech.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Renault Megane Ε-Tech Electric αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα αύριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Renault Megane E-Tech Electric
  • Renault Megane E-Tech Electric
  • Renault Megane E-Tech Electric
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ