top icon
Κόσμος

Το νέο Toyota Aygo X έρχεται τον Νοέμβριο

Η Toyota ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο Aygo X στις αρχές του επόμενου κιόλας μήνα.

Η Toyota πραγματοποιεί μία ακόμα σημαντική ανανέωση στη γκάμα της δηλώνοντας σήμερα ότι η πρεμιέρα του νέου, Βενιαμίν μοντέλου της θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του προσεχούς κιόλας μήνα.

Ο λόγος για το νέο Toyota Aygo X, ενός αυτοκινήτου της κατηγορίας Α, το οποίο θα υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Aygo X prologue που είδαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο.

Toyota Aygo X

Το νέο Augo X θα βασίζεται στην πλατφόρμα GA-B, στην οποία «πατούν» τόσο το νέο Yaris, το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021, όσο και το επερχόμενο μέσα στην προσεχή περίοδο Yaris Cross.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Toyota έχει δηλώσει ότι η παραγωγή του νέου Aygo Χ θα ανέλθει στην Ευρώπη στις 500.000 μονάδες σε ετήσια βάση.

Toyota Aygo X

Το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, σε αντίθεση με τα Yaris και Yaris Cross που διατίθενται και με υβριδικές μονάδες κίνησης.

Όπως είναι γνωστό, η κατασκευή του νέου εκπροσώπου της Toyota στο segment A θα συνεχίσει να λαμβάνει χώρα στο Kolin της Τσεχίας, με την ιαπωνική εταιρεία να έχει ήδη δηλώσει ότι θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της εν λόγω μονάδας μετά την αποχώρηση του Groupe PSA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota Aygo X
  • Toyota Aygo X
  • Toyota Aygo X
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ