top icon
Κόσμος

Το πρωτότυπο μοντέλο BMW M2 σε δοκιμές στον Αρκτικό Κύκλο.

Το νέο μοντέλο BMW M2, απαθανατίστηκε σε δοκιμές στον Αρκτικό Κύκλο, με την ημερομηνία παραγωγής του να πλησιάζει σύντομα.

Η νέα γενιά κουπέ της BMW Σειράς 2 είναι μια παραδοσιακή BMW με αναλογίες της παλιάς σχολής και κίνηση στους πίσω τροχούς. Και όπως ακριβώς αναμενόταν, θα συνεχίσει να υπάρχει μια έκδοση M, την οποία απαθανάτισε ο φακός του συνεργάτη μας AUTOMEDIA, αυτή τη φορά σε μια πίστα δοκιμών κοντά στον Αρκτικό Κύκλο. Η νέα Μ2 φαίνεται να ακολουθεί και αυτή την κλασική συνταγή της Μ, τονίζοντας το σχήμα του συμβατικού αυτοκινήτου. Σε σύγκριση με προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις, το πρωτότυπο αυτή τη φορά μας αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, ειδικά στο μπροστινό μέρος.

BMW M2

Το στοιχείο που δείχνει ότι πρόκειται για το μοντέλο M2, μας φανερώνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αντικαθιστώντας τις όμορφα ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης του κανονικού αυτοκινήτου, υπάρχουν τέσσερις ανοιχτές απολήξεις που βγαίνουν από ένα ζευγάρι ορθογώνιων εγκοπών. Μοιάζει πολύ με την εξάτμιση των M3 και M4. Εκτός από τη μεγάλη εξάτμιση, φαίνεται να υπάρχει ένα ελαφρώς πιο έντονο σπόιλερ στο καπάκι του πορτμπαγκάζ.

BMW M2

Όσον αφορά το υπόλοιπο αυτοκίνητο, οι μόνες σαφώς ορατές αλλαγές είναι γύρω από τους τροχούς. Τα φτερά έχουν φουσκώσει ακόμα περισσότερο, τονίζοντας την επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου, επιπρόσθετα βοηθούν στην εύκολη τοποθέτηση φαρδιών τροχών και ελαστικών. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο χρησιμοποιεί ζάντες έτοιμες για παραγωγή με σχέδιο το οποίο μοιάζει σαν πλέγμα ή πλέξη καλαθιού. Πίσω από τις ζάντες υπάρχουν διάτρητοι ρότορες φρένων και δαγκάνες βαμμένες σε μπλε χρώμα M.

BMW M2

Αναμένουμε ότι η BMW σειρά 2 θα αποκαλυφθεί εγκαίρως ως μοντέλο έτους 2022. Η έκδοση M θα μπορούσε να αποκαλυφθεί λίγους μήνες μετά τις κανονικές εκδόσεις. Περιμένουμε επίσης να αποδίδει τουλάχιστον 405 ίππους, όσο δηλαδή αποδίδει και η τρέχουσα M2 Competition.

BMW M2

Καθώς το απερχόμενο μοντέλο χρησιμοποιούσε μια τροποποιημένη έκδοση του προηγούμενου κινητήρα των M3 και M4, φαίνεται λογικό ότι ο νέος κινητήρας της M2 θα είναι και πάλι μια τροποποιημένη έκδοση του νέου τούρμπο 6κύλινδρου εν σειρά κινητήρα των M3 και M4. Η νέα M2 θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων από αυτά τα αυτοκίνητα, εκτός από το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW M2
  • BMW M2
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ