top icon
Νέα

Τούμπαρε φορτηγό που κουβαλούσε Lamborghini και Ferrari – Δείτε το video

Το φορτηγό που μετέφερε τα supercars των Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και άλλων μαρκών τούμπαρε στον δρόμο. Η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη.

Μια άσχημη μέρα στη δουλειά δικαιούνται άπαντες. Ωστόσο, ελάχιστοι μπορούν να πουν πως αυτή η κακή μέρα κόστισε στον εργοδότη πάνω απο 1 εκατ. ευρώ, όπως ο οδηγός αυτού του φορτηγού μεταφοράς οχημάτων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το φορτηγό κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Α20 κοντά στο Farningham της Βρετανίας, μεταφέροντας τουλάχιστον 10 υπέροχα supercars και άλλα πολυτελή οχήματα.

Ferrari

Για άγνωστο λόγο, το φορτηγό ανετράπη, με το τρέιλερ και τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα να κείτονται αναποδογυρισμένα στο οδόστρωμα. Μεταξύ των οχημάτων, είναι μια Lamborghini Aventador, μια Jaguar F-Type convertible, δύο Ferrari F430, ένα Audi R8, μια BMW 318i Sport Plus, μια Mercedes-AMG GT Black Series, μια Aston Martin DB11, ένα Nissan GT-R R35, και μια Bentley Continental GT.

Ferrari

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, η ζημιά στα αυτοκίνητα ξεπερνά το 1 εκατ. Το ευτύχημα είναι πως ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ κανείς άλλος δεν ενεπλάκη στο ατύχημα. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να διαπιστώσει τι συνέβη. Όσο για την εταιρεία Everyman Racing στην οποία ανήκουν τα οχήματα, με ανάρτησή της συνεχάρη τον οδηγό του φορτηγού, λέγοντας πως χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του, μπόρεσε να αποτρέψει τα χειρότερα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το video

πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ