top icon
Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακή αγωγή και οικολογία από τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη

Το 5ο κατά σειρά ραντεβού με το πρόγραμμα «Μαθαίνω να Κυκλοφορώ» πραγματοποιήθηκε και φέτος, με μεγάλη επιτυχία.

Το 5ο κατά σειρά ραντεβού με το πρόγραμμα «Μαθαίνω να Κυκλοφορώ» πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη στα Σπάτα. Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη με την συνεργασία της εταιρείας Ίκαρος Α.Ε.Β.Ε., υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάτων και την ευγενική χορηγία της Kosmocar -VW.
 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνίας κ. Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος επισκέφτηκε όλα τα κέντρα δραστηριοτήτων, εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση των δράσεων και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο περίπτερο Οικολογικής Μετακίνησης και Ανακύκλωσης.
 
Τα παιδιά πέρασαν μια αξέχαστη μέρα με βιωματικές δραστηριότητες όπως το κινητό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, οδηγώντας μικρά ηλεκτροκίνητα οχήματα, ποδηλατώντας ασφαλώς φορώντας το κράνος τους, γνωρίζοντας επίσης τις βασικές λειτουργίες του ποδηλάτου καθώς και τα οφέλη της εναλλακτικής αυτής μετακίνησης. Παρακολούθησαν κουκλοθέατρο με θέμα την οδική ασφάλεια και ζωγράφισαν τα δικά τους μπλουζάκια στο κέντρο Τ-Shirt Painting. Απόλαυσαν τέλος μια σύντομη και ασφαλή βόλτα καθισμένα πίσω από το τιμόνι ενός προσομοιωτή 4ης γενιάς και προπαντός είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα συντροφιά με τους φίλους και την οικογένειά τους.
 
Οι γονείς επίσης είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα παιδιά τους αλλά και να ακούσουν συμβουλές για οικολογική μετακίνηση, για τη συντήρηση του αυτοκινήτου, για αξεσουάρ αυτοκινήτου αλλά και να θαυμάσουν ιστορικά αυτοκίνητα .
 
Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92 FM, το περιοδικό Top Gear, το παιδικό περιοδικό Kid’s Fun και το περιοδικό Τροχοί&TIR .
 
Την εκδήλωση υποστήριξαν η Αττική Οδός και οι Αττικές Διαδρομές, το Zed Club, η Rial, η Vredestein, η Webasto, οι Σχολές Οδηγών Ζωγράφος, η Fastpackids, η Knowledge Dynamics, η Tsokas Traver, η Προώθηση, η ΕΛΠΑ και το Sports Club Triumph.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ