top icon
Επικαιρότητα

Με 3κύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα το νέο Hyundai i20 Sport

Η πρεμιέρα της έκδοσης πραγματοποιήθηκε στην αγορά της Γερμανίας.

Προς το παρόν, άγνωστος παραμένει ο χρόνος παρουσίασης της ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσας αυτής έκδοσης και στις υπόλοιπες αγορές της γηραιάς ηπείρου. Όπως και να έχει, πρόκειται για την πιο ισχυρή –προς το παρόν- παραλλαγή του σούπερ μίνι μοντέλου της Hyundai, η οποία παίρνει κίνηση από έναν ολοκαίνουργιο 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα βενζίνης, με μονό τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 120 ίππους και ροπή 170 Nm. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η κορεάτικη εταιρεία δεν έχει δώσει στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις που το συγκεκριμένο σύνολο εξασφαλίζει στο 5θυρο αμάξωμα.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Οι αναρτήσεις είναι χαμηλότερες κατά 20 χλστ. αλλά και πιο σφικτές σε ρύθμιση, ενώ οι τροχοί αποτελούνται από φαρδύτερα ελαστικά και ζάντες διαμέτρου 18 ιντσών.

Το νέο i20 Sport προσφέρεται αποκλειστικά σε άσπρο χρώμα (Polar White), σε συνδυασμό με μερικές καλόγουστες μπλε… πινελιές, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέο διαχύτη αέρα στο πίσω μέρος, «ενισχυμένα» πλευρικά skirts, πίσω αεροτομή, καθώς και με χρωμιωμένη απόληξη στην εξάτμιση.

Στη Γερμανία, η τιμή του νέου Hyundai i20 Sport ανέρχεται στα 19.990 ευρώ._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ