top icon
Επικαιρότητα

Mercedes C-Class Estate

Στη δημοσιότητα έδωσε η Mercedes τεχνικά στοιχεία και φωτογραφίες για τη στέισον βάγκον έκδοση της νέας γενιάς C-Class.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Mercedes τεχνικά στοιχεία και φωτογραφίες για τη στέισον βάγκον έκδοση της νέας γενιάς C-Class. Χωρίς σχεδιαστικές πρωτοτυπίες, τα στελέχη της εταιρείας επέλεξαν την ασφαλή οδό, προσαρμόζοντας αρμονικά τον πίσω όγκο και δημιουργώντας ένα ελκυστικό στο μάτι σύνολο. Μάλιστα, η Mercedes αναφέρει ότι το αυτοκίνητο από τη μεσαία κολόνα και πίσω είναι εντελώς διαφορετικό από τη σεντάν έκδοση.

 

Το συνολικό μήκος σε σχέση με την προκάτοχο έχει αυξηθεί κατά 96 χιλ. και έχει φθάσει τα 4.702 χιλιοστά. Σημαντικό στοιχείο για τους εσωτερικούς χώρους και κυρίως για αυτούς για τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι ότι από αυτήν την επιμήκυνση τα 80 χιλ. αφορούν το μεταξόνιο των 2.840 χιλιοστών. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 490 λίτρα, που με την αναδίπλωση του πίσω διαιρούμενου καθίσματος σε ποσοστό 40/20/40 εκτοξεύεται στα 1.510 λίτρα. Στο πνεύμα της εποχής, η πίσω πόρτα φέρει ηλεκτρική λειτουργία και σύστημα ανοίγματος με φωτοκύτταρο, που ο οδηγός απλώς χρειάζεται να μετακινήσει το πόδι του κάτω από τον προφυλακτήρα.

Η C-Class Estate θα είναι διαθέσιμη σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με κινητήρες γνωστούς από τη σεντάν με αποδόσεις από 115 έως 333 ίππους. Το μοντέλο θα έχει και δύο υβριδικές εκδόσεις με κινητήρες απόδοσης 204 +27 ίππων στη C300 BlueTEC HYBRID και 211 +68 ίππων στη C350 BlueTEC HYBRID. Το εμπορικό λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ