top icon
Επικαιρότητα

Νέο εργοστάσιο της BMW στην Ουγγαρία

Η νέα αυτή μονάδα παραγωγής οχημάτων αναμένεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση των μοντέλων BMW στη γηραιά ήπειρο.

Μετά τις επενδύσεις σε νέες μονάδες παραγωγής οχημάτων στις ΗΠΑ, στην Κίνα και στο Μεξικό, η BMW στρέφει τώρα την προσοχή της σε αντίστοιχα εγχειρήματα στην Ευρώπη, στα πλαίσια της οποίας οι Βαυαροί κατάφεραν να ταξινομήσουν πέρσι 1,1 εκ. μονάδες, αριθμός που αντιστοιχεί στο 45% των παγκόσμιων πωλήσεών τους. Ήδη για το πρώτο μισό του 2018, οι πωλήσεις της εταιρείας ανέρχονται στις 560.000. Σήμερα, όπως επίσημα ανακοινώθηκε, οι προσπάθειες της γερμανικής εταιρείας στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιφέρεια εντείνονται, με την BMW να προτίθεται να κατασκευάσει στο Debrecan της Ουγγαρίας μία νέα μονάδα κατασκευής οχημάτων, στην οποία θα εργάζονται τουλάχιστον  1.000 εργαζόμενοι παράγοντας σε ετήσια βάση πάνω από 150.000 αυτοκίνητα.

Προς το παρόν, η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει ποια είναι τα μοντέλα που θα κατασκευάζονται στη μονάδα του Debrecan, η οποία θα στοιχήσει στους Βαυαρούς πάνω από 1 δις ευρώ. Εντούτοις, γνωστό είναι πως οι εργασίες κατασκευής της εν λόγω μονάδας θα ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου χρόνου.

Το Debrecan βρίσκεται 200 χλμ. ανατολικά της πρωτεύουσας της χώρας, στην οποία «διατηρούν» μονάδες κατασκευής οχημάτων ή/και κινητήρων η Mercedes, η Audi και η Suzuki._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ