top icon
Επικαιρότητα

Νέο Honda Civic Type-R: Πρώτες φωτογραφίες

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της κορυφαίας έκδοσης του ιαπωνικού χάτσμπακ που θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη βδομάδα.

Ύστερα από την επίσημη πρεμιέρα των πιο «ταπεινών» εκδόσεων του μοντέλου, η Honda είναι έτοιμη να παρουσιάσει για πρώτη φορά στις αρχές της επόμενης βδομάδας στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης και την έκδοση παραγωγής της κορυφαίας έκδοσης της σειράς. Προς το παρόν, η Honda δεν ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία, πολύ περισσότερο δε, λεπτομέρειες που αφορούν στις τεχνικές προδιαγραφές της πιο «καυτής» έκδοσης του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της.

Πάντως, από τις δύο φωτογραφίες που διέρρευσαν χθες, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως οι Ιάπωνες διατήρησαν το σύνολο σχεδόν των σχεδιαστικών γνωρισμάτων του πρωτοτύπου μοντέλου, όπως για παράδειγμα τις τρεις απολήξεις του συστήματος εξαγωγής του κινητήρα, οι οποίες είναι τοποθετημένες στο κέντρο του αμαξώματος.

Από εκεί και πέρα, η μόνη διαβεβαίωση των Ιαπώνων στο επίσημο δ.Τ. που ανάρτησαν διαδικτυακά πριν λίγες μέρες, αφορά στην κινητήρια μονάδα του μοντέλου, η οποία «θα είναι μια νέα έκδοση του γνωστού 2λιτρου VTECH συνόλου της εταιρείας».

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Honda Civic

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ισχύς του θα ξεπερνά του 300 ίππους αγγίζοντας ενδεχομένως και τους 330.

Από εκεί και πέρα, βέβαιο είναι πως η παραγωγή του νέου Civic Type-R θα ξεκινήσει μέσα στο τρέχον καλοκαίρι στις γνώριμες εγκαταστάσεις της μάρκας που βρίσκονται στο Swindon της M. Βρετανίας._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ