top icon
Επικαιρότητα

Ολυμπία Οδός -κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Δερβενίου

Άσκηση πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα πραγματοποιηθεί από την Ολυμπία Οδό στις σήραγγες Δερβενίου, που βρίσκονται μεταξύ των κόμβων Λυκοποριάς και Δερβενίου, το βράδυ της Τετάρτης 24 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου.

 

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 24.02.2021 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 25.02.2021 θα πραγματοποιηθεί τοπικός ολικός αποκλεισμός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου (κατεύθυνση προς Αθήνα), με εξυπηρέτηση και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των Χ.Θ. 136,7 και Χ.Θ. 138,9 με αμφιδρόμηση του δεξιού κλάδου (κατεύθυνση προς Πάτρα) του αυτοκινητοδρόμου.

ολυμπια

Η προγραμματισμένη άσκηση πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ