top icon
Επικαιρότητα

Opel Insignia Sports Tourer Crossfour

Η Opel ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Audi A4 Αllroad και του VW Passat Αlltrack, που δεν είναι άλλος από το Insignia Sports Tourer Crossfour.

Η Opel ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Audi A4 Αllroad και του VW Passat Αlltrack, που δεν είναι άλλος από το Insignia Sports Tourer Crossfour.
 
Βασισμένη στο αμάξωμα του wagon, η νέα έκδοση του Insignia φέρει όλα τα απαραίτητα εξωτερικά χαρακτηριστικά που οριοθετούν τις ανάλογου είδους δημιουργίες (νίκελ προστατευτικά στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ράγες οροφής κλπ). Το Insignia Sports Tourer Crossfour σχεδιάστηκε από την Irmscher, που είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες από τις ειδικές εκδόσεις Opel, εκτός από αυτές που προετοιμάζει το τμήμα OPC. 

 
Η τετρακίνηση είναι μόνιμη στην καινούργια παραλλαγή του Insignia, ενώ στο βασικό εξοπλισμό της συμπεριλαμβάνεται και το FlexRide (Adaptive Stability Technology). 

 
Το αυτοκίνητο θα κοστίζει στη Γερμανία λίγο περισσότερα από 35.000 ευρώ, με τον δίλιτρο diesel κινητήρα των 158 ίππων και σύστημα Start & Stop. Προαιρετικά θα προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων, με συνολική τιμή ελάχιστα κάτω από τα 38.000 ευρώ. Το Insignia Sports Tourer Crossfour θα διατίθεται και με τον δίλιτρο biturbo κινητήρα βενζίνης των 192 ίππων, επίσης με σύστημα Start & Stop, στην τιμή των 37.500 ευρώ περίπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ