top icon
Επικαιρότητα

Personal Best-Suzuki: επέκταση στη Γλυφάδα

Η Personal Best –Suzuki, θυγατρική του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, συνεχίζει την ανάπτυξή της με τη λειτουργία μιας νέας κάθετης μονάδας, στη Λ. Βουλιαγμένης 189, στη Γλυφάδα. Η Personal Best δραστηριοποιείται από το 1993 ως επίσημος έμπορος Suzuki στην Αττική και το νέο κατάστημα της Γλυφάδας είναι το όγδοο κατά σειρά. Οι υπόλοιπες μονάδες Personal Best λειτουργούν στο Γέρακα, στο Μαρούσι, στα Πατήσια, στο Περιστέρι, στο Βοτανικό, στην Καλλιθέα και στον Άλιμο.  
 
Η νέα μονάδα εκτείνεται σε στεγασμένους χώρους συνολικού εμβαδού 1.475 τ.μ. και διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης 200 τ.μ. Πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και service, καλύπτουν τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών και κατόχων Suzuki.
 
Η νέα μονάδα της Γλυφάδας φιλοξενεί και έκθεση της Cadillac Hellas, δηλαδή των αυτοκινήτων Cadillac, Chevrolet USA, Corvette και Hummer, αποτελώντας το πρώτο multi brand σημείο πώλησης της Personal Best.
 
Τη διεύθυνση πωλήσεων της νέας κάθετης μονάδας Personal Best έχει αναλάβει ο κ. Τσιαλής Κωνσταντίνος, ενώ τη διεύθυνση after sales ο κ. Κωστελλέτος Κωνσταντίνος.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ