top icon
Επικαιρότητα

Πωλείται ένα γνήσιο Mitsubishi Lancer EVO II RS

Αυτή είναι η έκδοση βόλτας του αυτοκινήτου που αποτέλεσε τη βάση πάνω στο οποίο «χτίστηκε» το όπλο της RalliArt για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 1994.

Μπορεί η Mitsubishi να έριξε οριστικά μαύρη πέτρα πίσω της όσον αφορά στο θρύλο του Lancer Evoloution, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι ποικίλες εκδόσεις του δε συνεχίζουν να απασχολούν τους λάτρεις της «φτερούγας». Ή, αν προτιμάτε, τους φανατικούς οπαδούς των αυτοκινήτων που με τη συμπεριφορά τους προσομοιάζουν όσο ελάχιστα εκείνη των καθαρόαιμων αγωνιστικών κατασκευών που για δεκαετίες πρωταγωνιστούσαν σε χωμάτινες ή ασφάλτινες ε.δ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Πάρτε για παράδειγμα το εικονιζόμενο Lancer Evolution II RS, το οποίο κατασκευάστηκε το 1995 και διατίθεται σε άριστη κατάσταση από έμπορο στο μακρινό Χόνγκ Κόνγκ. Με μόλις 75.000 χλμ. στο οδόμετρο του, πωλείται έναντι 18.500 ευρώ έχοντας ως… προίκα πιστοποιητικό εξαγωγής και πλήρες βιβλίο συντήρησης. Ο ένας και μοναδικός όλα αυτά τα χρόνια ιδιοκτήτης του έχει επέμβει… διακριτικά στον κινητήρα, με αποτέλεσμα η μέγιστη ισχύς του να έχει φτάσει τους 260 ίππους. Διαφορετικές είναι και οι αναρτήσεις, ενώ μεγαλύτεροι είναι τόσο οι τροχοί, όσο και οι διαστάσεις των ελαστικών.

Μοναδικό μείον; Προφανώς, η θέση του πηδαλίου στα δεξιά…_Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ