top icon
Επικαιρότητα

Renault: επένδυση σε νέο κέντρο ανταλλακτικών

Σύμφωνα με στοιχεία της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών (CCFA), οι πωλήσεις της Renault μειώθηκαν το Μάρτιο κατά 13,2%. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου η αγορά υποχωρούσε κατά 1,4%, δηλαδή συνολικά η μείωση τότε έφτασε τα 11,5%.
 
Παρόλα αυτά, μπροστά στην επερχόμενη παραγωγή των 26 νέων μοντέλων της, η Renault έχει ανακοινώσει την επένδυση 135 εκατομμυρίων ευρώ για το νέο κέντρο διανομής ανταλλακτικών στο Villeroy. Η περιοχή αποτελείται από τέσσερα οικοδομήματα έκτασης 150.000 τμ., που ξεκίνησαν να φτιάχνονται τον Ιούνιο του 2006 και η επιχειρησιακή τους λειτουργία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Σεπτέμβριο του 2007.
 
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος πωλήσεων της εταιρείας P. Blain, αναφέρει πως το νέο κέντρο διανομής δημιουργείται με βάση τη δέσμευση Renault 2009 για βελτίωση στην ποιότητα, στο κόστος και στο χρόνο μέσω της κατασκευής ή επέκτασης 27 μονάδων ανά τον κόσμο (Μαρόκο, Ρωσία, Ρουμανία κ.λ.π.).
 
Μπροστά, λοιπόν, στην αύξηση των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία θα έχει προσλάβει, μέχρι το τέλος του 2007, 300 άτομα για να εργάζονται στην μονάδα στο Villeroy, από τους οποίους οι 240 θα είναι ανειδίκευτοι και απ’ την τοπική κοινωνία. Οι υπόλοιποι 60 θα προέρχονται από άλλες μονάδες της Renault στο Cergy και στο Flins. _Τ.Κ. 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ