top icon
Επικαιρότητα

Η Renault απαντά στη Shakira μετά τις συγκρίσεις στο τραγούδι της για τον Pique

H Renault απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο στους στίχους της Κολομβιανής τραγουδίστριας Shakira «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo».

Τις τελευταίες μέρες η κόντρα της Κολομβιανής σούπερ σταρ του τραγουδιού Shakira με τον Gerard Pique έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η Shakira κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, στο οποίο εξαπέλυε επίθεση εναντίον του πρώην της και της νέας του συντρόφου.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η γνωστή τραγουδίστρια λέει: «Αξίζω όσο δύο 22χρονα / Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo», υπονοώντας ότι η μία εταιρεία έχει «κατώτερο κύρος» από την άλλη.

Renault

Η αναφορά αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την Renault η οποία έγραψε στο Twitter: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!», ενώ για να ρίξει και αυτή με τη σειρά της λάδι στη φωτιά συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που ήταν η Clara Chia όταν εκείνη και ο Gerard Pique ξεκίνησαν τη σχέση τους.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε την Ferrari να παίρνει και αυτή θέση για την εν λόγω κόντρα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Gerard Pique/Renault

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ