top icon
Επικαιρότητα

SEAT Ibiza Cupra

Το SEAT Ibiza Cupra παρουσιάζεται από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2004». Η έκδοση Cupra είναι η κορυφαία της γκάμας των Ibiza και διαθέτει έναν πολύ δυνατό βενζινοκινητήρα, το γνωστό 1.8 20VT, που αποδίδει 180 ίππους με μέγιστη ταχύτητα 229 χιλιόμετρα την ώρα και χρόνο 7.3 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χιλιόμετρα την ώρα.

Η εξωτερική σχεδίαση του Cupra είναι επιθετική, καθώς ξεχωρίζουν ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με πλατιές εισαγωγές αέρα, οι τροχοί 17 ιντσών και τα ελαστικά χαμηλού προφίλ 205 /40. Εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι οι κόκκινες τετραπίστονες «δαγκάνες» των φρένων.

Όσον αφορά το εσωτερικό του, κι εκεί διακρίνεται ο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου. Ο χρωματικός σχεδιασμός είναι μαύρος (τα πλαστικά μέρη), άσπρος (λευκά όργανα) και ερυθρός (κόκκινες ραφές σε καθίσματα και τιμόνι, καθώς και τα κόκκινα λογότυπα Cupra στα καθίσματα). Το σπορτίβ ύφος του αυτοκινήτου ενισχύεται από τα αγωνιστικά καθίσματα τύπου bucket και τα αλουμινένια πεντάλ.

Εκτός από τη βενζινοκίνητη έκδοση, υπάρχει και η πετρελαιοκίνητη, με κινητήρα ισχύος 160 ίππων. Και οι δύο αυτές εκδόσεις είναι αποκλειστικά τρίθυρες και μαζί με το Leon Cupra R αποτελούν την πιο σπορ και δυναμική τριάδα της SEAT.

Το κοινό της έκθεσης θα απολαύσει εκτός από το νέο Ιbiza Cupra και τα υπόλοιπα μοντέλα της SEAT: Altea, Ibiza, Cordoba, Leon, Toledo & Alambhra.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ