top icon
Επικαιρότητα

Στη Γενεύη το νέο Opel GT Concept (video)

Η Opel επιβεβαίωσε και επίσημα σήμερα με ένα teaser βίντεο την πληροφορία που σας μεταφέραμε πριν ένα ακριβώς μήνα και αφορούσε στο ντεμπούτο ενός πρωτότυπου μοντέλου που θα «φωτογραφίζει» το νέο Opel GT.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Karl-Thomas Neumann, είναι σίγουρα ένας από τους πιο ένθερμους υποστηριχτές του εν λόγω project δόνοντας εδώ και αρκετό καιρό το τελικό ΟΚ προκειμένου το όλο εγχείρημα να πάρει σάρκα και οστά στην επερχόμενη, στις αρχές Μαρτίου, Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωτότυπο θα δανείζεται πολλά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα του Opel Monza Concept, ειδικά στο εμπρός μέρος, ενώ κάτω από τις αναμενόμενα επιθετικές εξωτερικές του επιφάνειες θα κρύβεται το… ταπεινό Astra, με το οποίο όμως δεν θα μοιάζει στο παραμικρό, όπως ρητά διαβεβαιώνουν οι «πηγές» του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.

Το νέο Opel GT Concept θα είναι ένα κουπέ 2+2 θέσεων, κινούμενο από 4κύλινδρους κινητήρες. Ο ισχυρότερος εξ αυτών, μάλιστα, θα αποδίδει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, 300 ίππους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Opel προαναγγέλει πως περισσότερες πληροφορίες -πιθανότατα μέσα από ένα νέο teaser βίντεο- θα δωθούν από την ίδια στη δημοσιότητα στις 21 Ιανουαρίου._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ