top icon
Επικαιρότητα

Στο σφυρί μια «χωμάτινη» Porsche 911

Μια ειδικών αποστολών 911 είναι διαθέσιμη για όσους επιθυμούν off road περιπέτειες.

Τον επόμενο κιόλας μήνα, στην εκδήλωση-δημοπρασία LuftAuto, η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στις αερόψυκτες Porsche 911(!), η διοργανώτρια RM Sotheby's θα φέρει προς πώληση μια ειδικά διαμορφωμένη εκδοχή του κλασσικού κουπέ των Γερμανών, η οποία διαθέτει όλα τα απαραίτητα «καλούδια» προκειμένου να συμμετάσχει σε χωμάτινα Ράλλυ.

Το εν λόγω rally car, το οποίο αγοράστηκε ως αυτοκίνητο… δρόμου και εν συνεχεία μετετράπη σε ετοιμοπόλεμο αγωνιστικό από τον Patrick Long, διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό «flat-six» κινητήρα 3,2 λίτρων με τροποποιημένες κεφαλές και σύστημα εξαγωγής από την SSi. Από εκεί και πέρα, στο εσωτερικό της η διαφορετική αυτή 911 διαθέτει μεταξύ άλλων έναν custom-made κλωβό ασφαλείας, καθίσματα της Recaro, αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας της Schroth Rallye και τιμόνι της OMP.

Οι σημαντικότερες ωστόσο αλλαγές κρύβονται κάτω και… πάνω στο -πάντοτε κομψό- αμάξωμα. Στον τομέα των αναρτήσεων, η καταξιωμένη KW έχει δώσει λειτουργικές λύσεις στον τομέα των αναρτήσεων (αμορτισέρ και ελατήρια), ενώ απαραίτητες κρίθηκαν οι προσθήκες των προστατευτικών ποδιών και μπαρών ασφαλείας στο εμπρός μέρος, των διαφορετικών προβολέων-φώτων καθώς και της σχάρας οροφής για τη μεταφορά το εφεδρικού τροχού.

Η τιμή που θα επιχειρήσουν να πετύχουν οι υπεύθυνοι της εν λόγω δημοπρασίας για τη διαφορετική αυτή 911, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ