top icon
Επικαιρότητα

Suzuki Kizashi 3

Στη Διεθνή Έκθεση της Νέας Υόρκης που ολοκληρώνεται στις 30 Μαρτίου, η Suzuki παρουσιάζει για πρώτη φορά την τρίτη κατά σειρά εκδοχή του πρωτότυπου Kizashi. Με αυτή, κλείνει και η γκάμα των πρωτότυπων εκδόσεων του μοντέλου, που η κανονική παραγωγή του προγραμματίζεται για το 2009. Ολόκληρη η σειρά των Kizashi είναι δημιουργία του Suzuki Advanced Design Group και αντικατοπτρίζει τη μελλοντική εταιρική εικόνα. Το μυώδες και αθλητικό παρουσιαστικό όλων των εκδόσεων, τονίζει την αίσθηση της κίνησης και του δυναμισμού, δημιουργώντας μια έντονη σπορ υπόσταση. Αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο για το sport sedan Kizashi, που προορίζεται να αποτελέσει την κορωνίδα στη γκάμα της Suzuki.
 
Το Kizashi θα είναι το 6ο κατά σειρά παγκόσμιο μοντέλο της Suzuki μετά τα Swift, Grand Vitara, SX4, Splash και Alto, κλείνοντας τον κύκλο μιας σειράς εντελώς νέων μοντέλων. Το Kizashi θα συναρμολογείται στο υπό κατασκευή νέο εργοστάσιο της Suzuki στην Sagara της Ιαπωνίας. Το νέο πρωτότυπο Kizashi 3 είναι αυτό που προσεγγίζει περισσότερο από όλα τα προηγούμενα την αισθητική του αναμενόμενου μοντέλου παραγωγής.
 
Έντονος σπορ χαρακτήρας, συμπαγείς διαστάσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας και δυναμικές επιδόσεις, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του. Όπως και στα προηγούμενα Kizashi, σημαντικό σχεδιαστικά στοιχείο του χαρακτήρα του μοντέλου αποτελεί η ευμεγέθης μάσκα, με τα στενά και φαρδιά φώτα να αποτελούν συνέχειά της και να εκτείνονται έως το πλάι του αμαξώματος.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ