top icon
Επικαιρότητα

Τέλεση Kart Time Attack 2011

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά η εκδήλωση KART TIME ATTACK 2011 βάσει προγράμματος. Οι ομάδες καρτ και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να βρίσκεται στην πίστα από τις 08:30 το πρωί για να στήσει τέντες και να οργανώσει το χώρο του ανάλογα.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά η εκδήλωση KART TIME ATTACK 2011 βάσει προγράμματος. Οι ομάδες καρτ και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να βρίσκεται στην πίστα από τις 08:30 το πρωί για να στήσει τέντες και να οργανώσει το χώρο του ανάλογα.
 

Η πίστα διαθέτει 15 θέσεις κάτω από τέντες για να στεγαστούν συμμετέχοντες της εκδήλωσης.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά και υπό καθεστώς βροχής πάντα με βρόχινα λάστιχα.  Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης θα ήταν επιθυμητό οι ομάδες ιδιαίτερα να δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή το βράδυ μέσω e-mail ή τηλεφωνικά τον πιθανό αριθμό   συμμετοχών που θα κατεβάσουν στην πίστα. Να ενημερώσουμε όλους τους πελάτες μας ότι ο χώρος στο παρκινγκ θα λειτουργήσει αποκλειστικά ως πίτς των καρτ. (Δελτίου Τύπου)
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ