top icon
Επικαιρότητα

Τι θα αποκαλύψουν οι Toyota και Subaru στις 5 Απριλίου;

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο εταιρείες αναμένεται να παρουσιάσουν κάτι νέο.

Κοινό μυστικό είναι ότι οι Toyota και Subaru συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια πάνω σε ουκ ολίγα προϊοντικά projects. Και όπως μας αποκαλύπτουν μερικώς σήμερα μέσω μιας teaser ανάρτησης της δεύτερης στα social media, στις 5 Απριλίου οι δύο εταιρείες είναι έτοιμες να μας αποκαλύψουν ένα νέο αυτοκίνητο – κάτι που ενισχύεται και από το σλόγκαν «Let’s make ever-better cars together» που συνοδεύει την εν λόγω προαναγγελία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης κεντρικοί ομιλητές θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Gazoo Racing, Koji Sato, καθώς και ο επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της Subaru, Τetsuro Fujinuki.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ανακοινώσεις, οι δύο εταιρείες θα εστιάσουν στην προγραμματισμένη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί σε δέκα μέρες από σήμερα στην ιστορία της μεταξύ τους συμμαχίας και στις μελλοντικές εξελίξεις και πρωτοβουλίες της, ενώ στο τρίτο και τελευταίο μέρος της διαδικτυακής παρουσίασης θα αποκαλυφθεί το νέο τους μοντέλο.

Με δεδομένη την εμπλοκή του Koji Sato και τα hashtags της Toyota Gazoo Racing στην εν λόγω πρεμιέρα, ασφαλές είναι να εικάσουμε ότι η τελευταία θα αφορά στον αντικαταστάτη του Toyota GT86 – που όπως όλα μαρτυρούν θα φέρει την ονομασία GR 86.

Διαβάστε επίσης: H Subaru αποκαλύπτει το νέο BRZ

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικό SUV από την Subaru σε πλατφόρμα της Toyota

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ