top icon
Επικαιρότητα

Το πρωτότυπο Lexus UX στο Παρίσι

Ένα συμπαγές SUV, σε πρωτότυπη προς το παρόν μορφή, φέρνει στο φώς η Lexus με αφορμή την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Μετά τη διαρροή της μιας και μοναδικής φωτογραφία μέσω του διαδικτύου νωρίς το πρωί, ήρθε και επισήμως η επιβεβαίωση της παρουσίας του νέου πρωτοτύπου της Lexus στο Παρίσι στα τέλη του μήνα. Προς το παρόν, οι Ιάπωνες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αναφορικά με το τεχνολογικό υπόβαθρο του UX Concept, το οποίο εικάζεται πως θα τοποθετείται, όταν και αν τελικά βγει στην παραγωγή, ένα σκαλί πιο χαμηλά από το NX, φιλοδοξώντας να αντιπαρατεθεί με μοντέλα, όπως το νέο Audi Q2.

Σκοτάδι επικρατεί και στο τι θα συναντήσει κανείς κάτω από το εμπρός καπό του πρωτοτύπου. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Toyota έχει κατοχυρώσει ήδη τις ονομασίες UX200, UX250 και UX250h, με την τελευταία να υποδηλώνει την παρουσία ενός υβριδικού συστήματος κίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στην πόλη του Παρισιού στις 29 Σεπτεμβρίου._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ