top icon
Επικαιρότητα

Οι εκδόσεις Toyota GR Yaris Kalle Rovanpera και Sebastien Ogier προκαλούν φρενίτιδα

Δύο ειδικές εκδόσεις του Toyota GR Yaris παρουσίασε στο Σαλόνι του Τόκιο η Toyota προς τιμήν των πρωταθλητών Kalle Rovanpera και Sebastien Ogier.

Η Toyota στο Σαλόνι του Τόκιο αποκάλυψε δύο ειδικές εκδόσεις του καυτού hatchback Toyota GR Yaris προς τιμήν των πρωταθλητών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Kalle Rovanpera και Sebastien Ogier.

Οι δύο ειδικές εκδόσεις Kalle Rovanpera Edition και Sebastien Ogier Edition προς το παρόν αποτελούν μια concept ιδέα, ωστόσο η Ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει σύντομα να τις λανσάρει στην αγορά ως εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής.

Toyota

Η έκδοση Kalle Rovanpera Edition είναι εμπνευσμένη ξεκάθαρα από τα αγωνιστικά χρώματα της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και προορίζεται κυρίως για χρήση πίστας. Η πίσω πτέρυγα της έκδοσης GRMN Yaris, το μαύρο splitter, οι κόκκινες δαγκάνες φρένων και οι γυαλιστερές μαύρες 18 ιντσών σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου δίνουν στη συγκεκριμένη έκδοση μια επιθετική όψη.

Toyota

Από την άλλη η έκδοση Sebastien Ogier Edition είναι πιο διακριτική καθώς απουσιάζουν οι κραυγαλέες προσθήκες στο αμάξωμα. Η ματ γκρι βαφή της εν λόγω έκδοσης σε συνδυασμό με τις μαύρες ζάντες κάνουν το Toyota GR Yaris εθιστικό στο μάτι.

Toyota

Στο εσωτερικό τους και οι δύο εκδόσεις έχουν τη σημαία του έθνους του κάθε οδηγού, ενώ υπάρχει ειδική πινακίδα η οποία αναγράφει τόσο την έκδοση όσο και τον αύξοντα αριθμό των μοντέλων που θα παραχθούν. Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη και οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων απόδοσης 271 ίππων.

Η Toyota δεν έκανε γνωστό πότε θα βγουν στην αγορά οι εν λόγω εκδόσεις, ωστόσο αποκάλυψε πως όποιος αποκτήσει κάποια από αυτές θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει τους Kalle Rovanpera και Sebastien Ogier σε εκδήλωση έκπληξη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: TOYOTA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ