top icon
Επικαιρότητα

O Travis Pastrana «τρελαίνει κόσμο» στο φετινό Gymkhana (+video)

O Travis Pastrana στη 12η παραγωγή του Gymkhana αναστατώνει την Φλόριντα των Η.Π.Α. με ένα Subaru GL Wagon του 1983.

Η 12η παραγωγή του Gymkhana, έχει ως πρωταγωνιστή τον«θεότρελο» με την καλή έννοια Travis Pastrana και ένα Subaru GL Wagon 40ετίας. Δεν διαβάσατε λάθος 40ετίας, το πεδίο δράσης του φετινού Gymkhana είναι η Φλόριντα των Η.Π.Α. και το κόνσεπτ πίσω από το συγκεκριμένο βίντεο είναι το πως περνά στις διακοπές του ο Αμερικάνος σόουμαν.

Από ότι μπορείτε να φανταστείτε δεν γίνεται οι διακοπές του Travis Pastrana να μην έχουν κάτι το τρελό για αυτό και εμείς σας αφήνουμε να απολαύσετε την 12η παραγωγή του Gymkhana με πρωταγωνιστή τον Pastrana και το Subaru GL Wagon.

Για την ιστορία, ο Travis Pastrana έχει συνδέσει το όνομα του με ότι επικίνδυνο και ριψοκίνδυνο έχει να κάνει με τους δύο ή τους τέσσερις τροχούς. Ο πρώην πρωταθλητής motocross, supercross, X Games, τετράκις πρωταθλητής του Rally America και νυν αγωνιζόμενος στον θεσμό Nitro Rallycross, αποφάσισε ωστόσο σε αυτή την παραγωγή να φέρει μια τρέλα restomod.

Κατά γενική ομολογία μπορούμε να πούμε ότι το όχημα των διακοπών του Pastrana δεν είναι και τόσο συνηθισμένο, βλέπετε είναι ένα βελτιωμένο Subaru GL Wagon του 1983, το οποίο αποδίδει 862 ίππους και συνδυάζεται με 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ενώ τα ενεργά αεροδυναμικά καλούδια δίνουν μια έξτρα “τρέλα” στο ιαπωνικό station wagon της Subaru.

Pastrana

ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: HOONIGAN

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Gymkhana
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ