top icon
Επικαιρότητα

Τρεις ειδικές εκδόσεις από τη Mercedes-AMG στη Γενεύη

Ειδικές εκδόσεις σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για τις GT C Roadster, C43 Coupe/Cabriolet και C63 Coupe/Cabriolet από τη Mercedes-AMG.

Η γερμανική εταιρεία αποκαλύπτει σήμερα, λίγες μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο τους στη Γενεύη, τρεις «σπέσιαλ» εκδόσεις των προαναφερθέντων μοντέλων της. Η έκδοση Edition 50 της πρώτης, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 500 αντίτυπα, προσφέρεται στους χρωματισμούς Grey Magno και Cashmere White, σε συνδυασμό με νέας σχεδίασης ζάντες σε χρώμα γραφίτη. Στο εσωτερικό, το στιλιστικό τμήμα της Mercedes-AMG επέλεξε μαύρες και ασημί αποχρώσεις στις επενδύσεις των καθισμάτων, με το «πακέτο» Interior Night Package να ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

H C63 Cabriolet και C63 S Cabriolet Ocean Blue Edition θα διατεθούν συνολικά σε μόλις 150 αντίτυπα «φορώντας», όπως και η GT C Roadster Edition 50, τον γνωστό 4λιτρο V8 κινητήρα της Mercedes-AMG. Εξωτερικά, χάρη και στους δύο διαθέσιμους εξωτερικούς χρωμτισμούς (Cashmere White Magno και Grey Magno), ξεχωρίζουν χάρη στο μπλε χρώμα της μαλακής αναδιπλούμενης οροφής.

Οι τετρακίνητες C43 4Matic Coupe και Cabriolet Night Edition διακρίνονται, όπως μαρτυρά και η ονομασία τους άλλωστε, κυρίως για τα σκουρόχρωμα διακριτικά «στολίδια» στις εξωτερικές τους επιφάνειες. Και οι δύο τύποι αμαξώματος φιλοξενούν κάτω από το εμπρός καπό τον γνώριμο 3λιτρο V6 κινητήρα βενζίνης των Γερμανών._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ