top icon
Επικαιρότητα

Valentino Rossi: Πιθανότατα θα τρέξω για δύο ακόμα χρόνια

O εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δηλώνει πρόθυμος να παραμείνει στη σέλα της Yamaha M1 έως και τα τέλη του 2020, χρονιά που θα έχει για τα καλά πατήσει τα 41 του χρόνια!

Στο πλαίσιο της πρώτης μέρας δοκιμών που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες στο Losail του Κατάρ και με αφορμή ερώτηση που του ετέθη αναφορικά με το διαζύγιο της Yamaha με την ομάδα του Herve Poncharal, ο 39χρονος θρύλος του MotoGP ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, την απόφαση του να παραμείνει ενεργός στη σέλα της Yamaha M1 έως και τα τέλη του 2020. Χαρακτηριστικά, ο «Γιατρός» σχολίασε αναφερόμενος στο μέλλον του ως αναβάτης αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν να δημιουργεί από το 2019 τη δική του ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, τα εξής:

«H κατάσταση είναι σαφής. Κατ΄αρχήν, δεν περίμενα ο Poncharal να φύγει από τη Yamaha. Το σκεφτήκαμε και αυτή θα ήταν μια σπουδαία ευκαιρία, αλλά για τα δύο επόμενα χρόνια δεν θα φτιάξουμε μια ομάδα στο MotoGP μαζί με την Yamaha».

Και προσέθεσε:

«Πιθανότατα θα τρέξω για δύο ακόμα χρόνια, και έτσι, θα συζητήσουμε για την ομάδα αυτή αργότερα, όταν θα σταματήσω. Αλλά αυτό δεν θα γίνει το 2019, ούτε και το 2020».

Όπως είναι αναμενόμενο μετά τις παραπάνω δηλώσεις και με δεδομένη την επισημοποίηση της συνεργασίας του Mavarick Vinales με τη Yamaha για ακόμα δύο χρόνια, αλλά και του Marc Marquez με την Honda έως και το 2020, η επόμενη ανακοίνωση ανανέωσης συμβολαίου στο MotoGP φαίνεται πως θα είναι εκείνη του Valentino Rossi._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ