top icon
Επικαιρότητα

Alfa Romeo Giulietta: Ανανέωση πριν την ολική αντικατάσταση

Η ιταλική εταιρεία προχωρά σ’ ένα υποχρεωτικό «ενδιάμεσο» facelift της μικρομεσαίας πρότασής της, καθώς τα πλάνα των μάρκας για την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου, το οποίο πιθανότατα θα διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς, μετατίθενται για τουλάχιστον δύο χρόνια από σήμερα. Και φυσικά, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του νέου της SUV!

Με δεδομένη την καθυστέρηση του εμπορικού λανσαρίσματος της νέας Giulia, αλλά και την προσπάθεια του Sergio Marchionne να βρει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το αναπτυξιακό πλάνο της Alfa Romeo (σημ.: επ’ αυτού, περισσότερα για τις κινήσεις του Ιταλού μάνατζερ μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα), οι ιθύνοντες της μιλανέζικης φίρμας προχωρούν μέσα στη χρονιά σ' ένα «αναγκαστικό» ρετουσάρισμα της Giulietta, πριν την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πισωκίνητο, όπως σας είχαμε πρώτοι ενημερώσει με πρόσφατη ανάρτησή μας.

Η νέα Alfa Romeo Giulietta μπορεί να είναι πισωκίνητη!

Η facelift έκδοση της Alfa Romeo Giulietta δεν αναμένεται να διαφέρει ριζικά σε σχέση με την υπάρχουσα, καθώς η εταιρεία αναμένεται να εστιάσει τις προσπάθειες της κυρίως στον τομέα της αισθητικής. Έτσι, αλλαγές πρόκειται να δούμε στα φωτιστικά σώματα, στον τριγωνικό θυρεό και φυσικά στους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, οι Ιταλοί θα επικεντρωθούν στην αναβάθμιση της απτής ποιότητας και φυσικά σε εκείνη του εξοπλισμού, με μια νέα οθόνη αφής αλλά και την τελευταία γενιά του συστήματος infotainment Uconnect της FCA, να πρωταγωνιστούν.

Διόλου απίθανο να δούμε την ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta σε ενάμιση μήνα από σήμερα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, ή… ξαφνικά κάποια στιγμή μέσα στην τρέχουσα χρονιά._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ