4T Classic Αγώνες/Διοργανώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Rally Regularity Κορίνθου

Πιστοί από το 2016 στο φθινοπωρινό ραντεβού μας, οι «κλασσικοί» έδωσαν το «παρών» για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity, το 5ο Rally Regularity Κορίνθου, που περιελάμβανε 7 δοκιμασίες ακριβείας, 14 μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση δίνοντας την ευκαιρία, ακόμη και σε νέα πληρώματα χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό, να διακριθούν.

Κυριακή πρωί και είμαστε όλοι εκεί, μπροστά από το άγαλμα του μυθικού Πήγασου στην Πλατεία Κορίνθου. Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα πληρώματα έδειξαν υπομονή κατά τον διοικητικό/τεχνικό έλεγχο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της οργάνωσης.

Εκκίνηση από τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρήστο Δήμα, που μας τίμησε με την παρουσία του, με παρόντα φυσικά και τον Δήμαρχο Κορίνθιων Βασίλη Νανόπουλο, αλλά και τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΚΕ.Π.Α.Π.Κορίνθου, Θ. Κουτσογκίλλα και Γ. Μαγκλάρα.

Πενήντα πληρώματα από τα 52 αρχικά δηλωθέντα ρίχτηκαν στην κορινθιακή «μάχη» Βοχαικό στην αρχή για ζέσταμα, το «πονηρό» Σουληνάρι να ακολουθεί και μετά liaizon ως την Κλένια όπου και η ΕΔΑ3. Επίσης απαιτητική στην πλοήγηση της οδηγούσε στο τελείωμα της στην επομένη ΕΔΑ, στα Αθίκια. Ανασυγκρότηση στην Κάτω Αλμυρή όπου και τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να αναρτώνται.

Επανεκκίνηση για το 2ο μέρος με την πρώτη ΕΔΑ στο Ρυτό. Ακολουθεί η απαιτητική στην πλοήγηση ΕΔΑ Σοφικό και μετά από το πέρασμα από Αγγελόκαστρο τα πληρώματα μπήκαν στην ευθεία για την εκκίνηση της τελευταίας ΕΔΑ, Άγιος Ιωάννης.

Τερματισμός στην όμορφη και φιλόξενη Αρχαία Κόρινθο, με αρωγό τον νέο Σύλλογο Επαγγελματιών "Η ΤΡΙΗΡΗΣ". Η απονομή με τα νέα υγειονομικά δεδομένα ήταν απόμακρη. Η μάσκα έκρυβε το χαμόγελο όμως τα μάτια μιλούσαν και τα έλεγαν όλα.

Μεγάλοι νικητές οι Χάρης Λιακοτίτης με Θάνο Ντζουμάνη και την Alfa Romeo Giulia Berlina. Άξιοι δεύτεροι οι Άρης Γεωργοσόπουλος με Νικόλα Κοντοπό και το γαλλικό ‘πυραυλάκι» από τα 80s το Citroen AX Sport. Τρίτοι οι πάντα καλοί Νικός Αρβανίτης και Ιωάννα Χαραλαμπάκη με την "Safarilook" Lancia Fulvia Coupe 1,3S. Την 5άδα συμπλήρωσαν οι πολύ καλοί Τάσος Δούρος με Νότα Χελιώτου με Suzuki Swift GTi και οι Τάκης Γιαννίτσας και Πέτρος Γκότσης με Toyota Corolla E E80!

Από την πλευρά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στελέχη της Οργάνωσης και ιδιαίτερα στον Αλυτάρχη της Καρδιάς μας, Γιάννη Καράμπελα, στο ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων και στο Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως στους αγωνιζόμενους που μας τιμούν δίνοντας παρών κάθε χρόνο στην ετήσια Κορινθιακή γιορτή του Ιστορικού-κλασσικού Οχήματος     

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο ραντεβού μας, το 6ο Regularity Rally Κορίνθου 2021.

Photo Credts: Action Studio

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου