29 Μαρ 2017

Συνάντηση ιστορικών αυτοκινήτων: History of the Mini Cooper

Διοργάνωση της «Class'80, Cars Loved» την Κυριακή 2 Aπριλίου με ελεύθερη πρόσκληση προς στο κοινό, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, τη συνεργασία του περιοδικού 4Τροχοί και την υποστήριξη του «Classic Mini Club Hellas».

Από μια στιγμή, μία ματιά σε ένα αγαπημένο Mini Cooper μέχρι μια βόλτα μαζί του ή ένα ταξίδι, ένα άκουσμα του κινητήρα του ή ένα σβέλτο στρίψιμο, η λίστα είναι σίγουρα μακριά και εμπεριέχει αρκετές δόσεις υποκειμενικής ευχαρίστησης για τον καθένα μας. Οι λόγοι όμως μοιάζουν να είναι κοινοί και αγαπημένοι για τους περισσότερους από εμάς κι αυτό που μας συγκινεί είναι η κοινή μας αγάπη για το συγκεκριμένο ιστορικό αυτοκίνητο. Με δεδομένη την ερωτική σχέση μας με τα Mini, η συνάντηση μαζί τους ήταν αναπόφευκτη. Συνάντηση που σημαίνει έκπληξη, σημαίνει γέννα συναισθήματος, συγκίνησης, αναμνήσεων, αναστάτωσης...

Την Κυριακή λοιπόν στις 2 Aπριλίου έχουμε ραντεβού! Στις 10:30 το πρωί στο Gratzi Cafe (Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 8, 151 25 Μαρούσι). Είναι απλό να συμμετέχετε! Με το δικό σας mini, απλά γυαλίστε το κι ελάτε: ΗISTORY OF THE MINI COOPER. Μπορούν να συμμετέχουν οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ιστορικού Mini Cooper, σε ταυτοποιημένη (ως ιστορικό) κατάσταση, Ι.Χ. ή σε αγωνιστική μορφή, Gr.:1,2,4,5 ακόμα και κατηγορίας Ε. Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να φτάσουν στο χώρο τέλεσης της εκδήλωσης στο διάστημα από τις 9:00-10:00 και να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος, 15:00. Tα αυτοκίνητα θα εκτιμηθούν από τους επισκέπτες και θα φωτογραφηθούν από τους διοργανωτές. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο Pit magazine (facebook) όπου μετά από ψηφοφορία θα προκύψουν τα καλύτερα και τα ομορφότερα. (Χορηγός εκδήλωσης: Green Cola, υποστηρικτής εκδήλωσης: taf coffee)