Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Η Repsol Honda αποκαλύπτει την RC213V του 2021

Με μία διαδικτυακή παρουσίαση η Repsol Honda παρουσίασε σήμερα το νέο της «όπλο» για το 2021 καλωσορίζοντας συγχρόνως και επισήμως στους κόλπους της τον Pol Espargaro.

Η Repsol Honda παρουσίασε μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου broadcast τηn μοτοσικλέτα με την οποία ο ιαπωνικός κολοσσός θα δώσει το «παρών» στο MotoGP για το 2021. Οπτικά, η RC213V διατηρεί τους γνώριμους - εδώ και χρόνια – χρωματισμούς της, με την γνωστή εταιρεία πετρελαιοειδών να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του «σώματος» της ιαπωνικής μοτοσικλέτας.

Repsol Honda

Όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον όλων επικεντρώθηκε πολύ περισσότερο στους αναβάτες της ομάδας. Τόσο στον άρτι αφιχθέντα Pol Espargaro, ο οποίος παίρνει την θέση του «μεταβατικού» Alex Marquez, όσο φυσικά και στον Marc Marquez, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον περσινό τραυματισμό του, στον πρώτο αγώνα του 2020 που πραγματοποιήθηκε στην Jerez.

Repsol Honda

Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει πότε ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όπως και ο ίδιος δήλωσε με έμφαση σήμερα:

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψω στη μοτοσικλέτα το συντομότερο δυνατό, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς πότε».

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου