top icon
Blog

10ο Tour du Peloponnese: Να ζηλεύεις…

Ξεπερνάει και τα συνηθισμένα και τα σπάνια αυτή η μοναδική εκδήλωση και απαιτείται προσεκτική σκέψη για το αν πρόκειται για παγκόσμια έκθεση κοσμημάτων ή συνέδριο για το all-time classic αυτοκίνητο που λατρεύεις…

Η λάμψη

Από το φροντισμένο ατσάλι, με χρυσή επικάλυψη και το άγχος, η αγωνία για την οργάνωση που επικοινωνεί Ελλάδα. Εδώ απαιτείται το τέλειο με εγγυητή το Triskelion που κοσμεί και την Ομοσπονδία μας. 

Με ένα σπάνιο τρόπο που ο Σ.Χ. προσπαθεί να διαχειριστεί συμμετέχοντας ως προσκεκλημένος.

Με την ασημί δίλιτρη Alfa GTV του 1976, προσφορά σε από τον συνήθη ύποπτο κ. Άρη Γεωργοσόπουλου.

Παραπλεύρως στην 50χρονη Alfa, με τον αριθμό 50 στις πόρτες, η Ειρήνη Γκίνη, ιδιαίτερα φορτισμένη από την ημερομηνία της εκδήλωσης και από το περιβάλλον…

10ο Tour du Peloponesse

Στην Κυλλήνη

Στο Grecohotel Olympia Riviera, η πρώτη μάζωξη και σε αυτή την εκδήλωση η φιλοξενία είναι επτά αστέρων. Δευτέρα μεσημέρι, η τυπική αφετηρία στην Ολυμπία.

Στη συνέχεια, πραγματικός Γύρος της Πελοποννήσου με κατάληξη στις Σπέτσες, στο κλασάτο νησί που έχει την ποιότητα ώστε να υποστηρίζει ό,τι πρεσβεύει η κουλτούρα σημαντικών και εκτός συνόρων.

10ο Tour du Peloponesse

Του ονείρου…

O προερχόμενος από την McLaren, διαχρονικά επίτιμος προσκεκλημένος Sir Alastair Caldwell έχει έρθει με τη Rolls-Royce Fantom ώστε να ρυμουλκεί τη δίλιτρη 914, όταν συναθλητής από την Αμερική απορεί με τους μικρούς προφυλακτήρες της GTV. Αντίθεση με την Alfetta του στο Μιζούρι. Αντίθεση και η σχέση του σιελ Mini με το 2 στις πόρτες και τους Γεωργοσόπουλο-κ. Παπανικολάου στα μπάκετ. Ο δικός μας, ο Sir Άρης με την Ελένη να μοιράζεται το χρόνο της ανάμεσα στα όργανα πλοήγησης και στο road book, με το κινητό της σε μόνιμη σύνδεση με τα κορίτσια τους. Αύριο: σχολείο.

10ο Tour du Peloponesse

Συγκλονιστική η ατμόσφαιρα και στην είσοδο του ξενοδοχείου δεσπόζουν η Alfa 8C του 1933 και η BMW 328 του 1938. Υπόκλιση και δύναμη και ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Η Montreal θέλει δουλειά αλλά η Μπερλίνα λάμπει και που είσαι Παύλο Βοτζάκη; Εσύ, Στέλιο Βουδούρη; Μας λείπετε και με την ευκαιρία, αν εδώ μαζί θα σας εξηγούσα γιατί η Α310-V6 αστόχησε στο Παγκόσμιο. Αντίστοιχα θα είχαμε πολλά να δούμε με την τρίχα ψηλά από την ανατριχίλα, οπότε και θέματα για συζήτηση μέχρι το επόμενο που πάντα μέσα από τη φιλοσοφία του King John Καράμπελα είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

10ο Tour du Peloponesse

Καλό δρόμο από αύριο. Είπαμε, πρώτο ΣΕΧ στην Ολυμπία και ποιος δεν θα ψάχνει αύριο στη ράμπα της εκκίνησης την κ. Δήμητρα Ριγόπούλου με το χαμόγελο της εμπιστοσύνης καθρέπτης του στυλ της που δεν επαναλαμβάνεται.

Κακά τα ψέματα αγαπητοί, το TDP αποτελεί γεγονός που δεν προσφέρεται για αντιγραφή και μόνο ο creator γνωρίζει πως να το απογειώνει και λάμπει σε ένα θολό τοπίο, με ατού την προσωπικότητα του, αντίστοιχη άλλωστε του ανθρώπου με αυτόν της δημιουργία του. 

Ξανά: Καλό μας δρόμο._ Σ.Χ.

Δείτε εδώ τις συμμετοχές: https://www.triskelion.gr/provisional-entry-list-prosorinos-pinakas-symmetehonton

10ο Tour du Peloponesse

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ