top icon
Blog

Tour Du Peloponnese: «Πρέσβης» επί τιμή

Γιορτάζει το Tour Du Peloponnese by Τρισκέλιον και διαβάστε στην ενότητα Classic του 4troxoi.gr το σχόλιο-περίπου ανασκόπηση του creator, για τη δεκάχρονη διαδρομή του…

Με το χέρι στην καρδιά, από τον Αργείτη Γιάννη Καράμπελα που έχει το σεβασμό μας για διαφορετικούς λόγους, οπότε να η ευκαιρία ώστε να ανταποδώσουμε και να θυμηθούμε την εμπειρία μας, από τη σχέση του περιοδικού με αυτό το σημαντικό γεγονός που ξεπερνάει την εκδήλωση με ΙΑ, αλλά επικοινωνεί την Ελλάδα με τρόπο υποδειγματικό.

Σε επίπεδα luxury travel, μέσα από αυτοκίνητα-κοσμήματα και υψηλού επιπέδου συμμετέχοντες, έτοιμοι για το επόμενο, πριν το προηγούμενο TdP.

Σέβονται την εκδήλωση, λατρεύουν τη χώρα μας, αφού ζουν την πλευρά της που απογειώνει την περηφάνια μας. Στο TdP η χώρα μας στα καλύτερα της, με επτάστερη φιλοξενία από μια παρέα που παρασύρει μεθοδικά και με τον τρόπο της, όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο μαέστρο John Karampelas βασίζεται στην ομάδα του, στην οργάνωση, ενώ δεν προδίδει όσους στήριξαν το όνειρό του. Η ομάδα του, dream team, με διεθνείς προδιαγραφές, οι συνεργάτες του στην επικοινωνία, με φακούς και κάμερα, οι τοπικές αρχές, οι άνθρωποι στους χώρους φιλοξενίας που εναλλάσσονται, όπως σε ακριβό προσπέκτους που δεν διαθέτει ο ΕΟΤ.

Tour De Peloponnese

Φίλοι του, Έλληνες και ξένοι συμμετέχοντες, ένας πυρήνας επιλεγμένων με κοινά στοιχεία στο DNA τους, ο ίδιος δεμένος και με τους υποστηριχτές του.

Όπως οι 4Τροχοί, ως αυτονόητη σχέση, αλλά και άλλοι σοβαροί. Βαριά ονόματα, όπως ο Όμιλος Συγγελίδης, με το TdP ψηλά στην ατζέντα του ετήσιου κλειδωμένου προγράμματος. Συμμετοχή που δεν συνδέεται με υποχρέωση, μέσα από το πάρε-δώσε που δεν ταιριάζει στον Καράμπελα και στην παρέα του, με προεξέχουσα τη σύζυγό του κ. Αρετή Ρούφου. Πρόκειται για τη διακριτική συμμετοχή, σε ένα γεγονός που ξεπερνάει τα σύνορα.

Ιδιαίτερος ο Καράμπελας, όπως άλλωστε όλοι οι αυτοδημιούργητοι και ασυμβίβαστοι, με οδηγό την εντιμότητα τους και η συνεννόηση μαζί του, σε συνδυασμό με τη δική μας συναισθηματική αναρχία, εξελίσσεται μετ’ εμποδίων. Αντίστοιχα όμως, σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα αλλά και με συναίσθημα χαρακτηρίζεται η σχέση του περιοδικού με την εκδήλωση. Άλλωστε, ότι άλλο αντίστοιχο στηρίζουμε όπως το Tour στην Αρκαδία είναι ο πρόλογος για την ουσία, συνδεδεμένη με το TdP.

Tour De Peloponnese

Το δέκα το καλό…

Να είμαστε ειλικρινείς και χάρη στον κ. Άρη Γεωργοσόπουλο έχουμε συμμετάσχει στα τρία τελευταία TdP αξιοποιώντας τις καλλονές του, την Supra, την «8άρα» του και άλλα, και τη γενναιόδωρη διάθεση του, προς κάθε κατεύθυνση. Η τρέλα του, το ελεγχόμενο πάθος του για το ΙΑ, όπως και η εμπιστοσύνη του στο Τρισκέλιον, ξεπερνάει τη συμμετοχή του και το πλούσιο παλμαρέ του στο Tour κ.α, όντως παντός καιρού. Γνωρίσαμε σημαντικούς, πραγματικά ωραίους ανθρώπους, από την πλευρά μας προέκυψαν φιλίες και κάθε φορά, στον Πόρο, στο Μυστρά ή στη Βυτίνα, σχολιάζαμε πως «καλύτερα δε γίνεται». Τα κατάφερνε όμως πάντα ο δημιουργός να εκπλήσσει ακολουθώντας το ένστικτο του, με στοιχεία της εμπειρίας του, αποτέλεσμα και αλλεπάλληλων αποστολών σε αντίστοιχα βαριά event που ξεπερνούν τα ευρωπαϊκά σύνορα. Τέχνη του να προσαρμόζει, να συνθέτει ιδέες στο γαλανόλευκο καμβά και εδώ δεν προκύπτουν εκπτώσεις. Προσφέρεται σπαγγέτι μπολονέζ, αλλά στα ελληνικά, με  μυζήθρα αντί παρμεζάνα. Η ελληνική πραγματικότητα στη λαμπερή της εκδοχή, Είναι το βασικό στοιχείο που συναρπάζει τον ξένο και ευαισθητοποιεί τον Έλληνα, που εξελίσσεται σε απαιτητικό, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του, σε σχέση με την παροχή των υπηρεσιών.

Tour De Peloponnese

Κάθε χρόνο, διαφορετικά και καλύτερα, ακολουθώντας τις αρχές του δημιουργού, που αποφεύγει τα ρίσκα, αφού δεν παίζεις με τον touring χαρακτήρα του πετυχημένου, που δεν συμπληρώνει τυχαία δέκα χρόνια ζωής.

Η 10η εκδοχή του Tour Du Peloponnese by Triskelion, με υπογραφή Καράμπελας και χρυσές μονογραφές υποστήριξης, πρόκειται για το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC της Regularity κοινότητας, εκδήλωση με προσωπικότητα και εξασφαλισμένη προοπτική…

Οι 4Τροχοί, θα είναι εκεί, ακόμα και με Μέσα Mαζικής Μεταφοράς, όπως χαρακτηρίζουν οι εραστές του ΙΑ, τα σύγχρονα αυτοκίνητα της καθημερινότητας μας.

Υπόσχεση: Με ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν θα πάμε.

Ευχή: Καλό δρόμο, σε όλους._ Σ.Χ.

ΥΓ:  O Γιάννης Καράμπελας, Αλυτάρχης και στο IΡΑ regularity, εμπνευσμένος τεχνίτης ώστε να το συνδυάσει με την Sporting εκδοχή. Με Carte Blanche από την κ. Ψαράκου και νιώθουμε όμορφα για όλο αυτό, με σεβασμό στον πληγωμένο -και από εμάς- εμπνευστή Δ.Μ., που διαβάζει και χαμογελάει.

Tour De Peloponnese

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Tour De Peloponnese
  • Tour De Peloponnese
  • Tour De Peloponnese
  • Tour De Peloponnese
  • Tour De Peloponnese
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ