top icon
Blog

10ο Tour du Peloponnese: Ολυμπία ΟUT-Καλαμάτα ΙΝ

Η ώρα των πληρωμάτων στο ΤdP από σήμερα Δευτέρα πρωί και είμαστε παρόντες στη διαδικασία ακριβείας…

Εκκίνηση από την Ολυμπία και μέσω τριών ειδικών χρονομετρημένων δοκιμασιών να ‘μαστε στην Καλαμάτα.

Στο ξενοδοχείο Filoxenia επίσης της Grecotel και ποιος να συγκριθεί μαζί τους, όντας συνεπείς στο έντιμο value for money που ταιριάζει και στον Έλληνα.

Διδάσκουν «φιλοξενία», όπως σήμερα, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, προσέφεραν την τέλεια φιλοξενία, η Δημοτική αρχή της Ολυμπίας. Επιεικώς γραφικοί, εκτός του τουριστικού πολιτισμού διαβίωσης τους, ελάχιστοι οδηγοί τουριστικών (;) λεωφορείων, που αρνούνται να προσαρμοστούν…

10ο Tour du Peloponesse

Σε πλήρη σύνθεση…

Από την βαριά αψίδα της αφετηρίας, αντίστοιχης ποιότητας με το γεγονός, πέρασαν 69 πληρώματα, αρχή μιας εβδομάδας που αναμένεται συναρπαστική.

Ένα σύνολο που επικοινωνεί Ελλάδα, σε πραγματικά διεθνές επίπεδο, δείγμα γραφής-παράδειγμα προς μίμηση και προς άλλες εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται διεθνείς, ενώ αναζητάς να βρεις μια συμμετοχή με ξένο διαβατήριο… Δεν είναι κακό να ξεπερνάει θεσμούς, χαμένους στο μονοπώλιο τους, ένας εμπνευσμένος ιδιώτης, που εξαργυρώνει το όραμα του δημιουργικά και με πολύ κόπο.

10ο Tour du Peloponesse

Σπάνιο κοκτέιλ…

Μόλις επτά, δυστυχώς, τα ελληνικά πληρώματα, με σημαντική απουσία αυτή των 2/3 πληρώματα των warriors και από εκεί και πέρα, πρέπει να γνωρίζεις γερμανικά για να συνεννοείσαι, να συναναστρέφεσαι και να μαθαίνεις από Γερμανούς, Αυστριακούς, Βέλγους, όπως και πληρώματα από το Λουξεμβούργο. Αντίστοιχα, με τα Αγγλικά σου είναι άριστη η επικοινωνία με Βρετανούς, Αυστραλούς, Πολωνούς, Ρουμάνους και πληρώματα απο την Αμερική. Οι Γαλλομαθείς επικοινωνούν υποδειγματικά με τους Ιταλούς, με τους Καναδούς και βέβαια με Γάλλους και όλοι ζουν τη στιγμή με στυλ, αλλά χωρίς ύφος.

Σε αρμονική σχέση και με αμοιβαίο σεβασμό και με τους γλωσσομαθείς της οργάνωσης, μια παρέα νέων ανθρώπων που συντονίζει αποτελεσματικά και ψύχραιμα η κ. Τέτη Ρούφου. Μορφωμένος και ιδιαίτερα ευγενής άνθρωπος που αν και κατάκοπη, συνεχίζει να χαμογελάει και να δίνει λύσεις, ως γνήσιος συγκυβερνήτης του creator Γιάννη Καράμπελα.

Καθρέπτης των συμμετεχόντων από όλα τα μέρη του πλανήτη, οι μηχανές τους, τα αυτοκίνητα τους.

10ο Tour du Peloponesse

Χθες στην Κυλλήνη, πιστέψαμε ότι είχαμε τη συνολική εικόνα, αλλά σήμερα στην Ολυμπία, εξερευνώντας ανακαλύψαμε διαμάντια. Από την BMW τούριγκ με το νούμερο ένα των νικητών του 2022 και από το σιέλ Μίνι Cooper S MK2 των Ελλήνων πρωταθλητών, νικητές το 2021, μέχρι αυτοκίνητα που θέλεις να κλέψεις. Στα δικά μας μάτια, η πράσινη BMW 1600 ti με το μεγάλο, με το γνήσιο τιμόνι, η Τζούλια με το ρολ κέιτζ, όλα τα ΜG, το καθένα για διαφορετικούς λόγους, ενώ θέλεις να δοκιμάσεις το Commodore με το νούμερο τρία στις πόρτες, ώστε να το οδηγήσεις αλλά Τσαρλς Μπρόσον. Το δικό του κουπέ και κόκκινο…. Του ονείρου αυτή η ταινία.

Γεγονός ότι αδυνατούμε να το οδηγήσουμε όπως το πλήρωμα του απο τη Ρουμανία σε διαδικασία ακριβείας. Οι συγκεκριμένοι με τα ηλεκτρονικά τους όργανα, άλλοι με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως η πλειοψηφία των συμμετεχόντων. Κάποιοι περισσότερο απαιτητικοί χρησιμοποιούν πρόγραμμα τύπου «speed pilot» ή Rabbit, ώστε να διασκεδάζουν με αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με το τέλειο Road Book, κλάσης Καράμπελα, ότι θα απολαύσουμε μεθαύριο στο ΙΡΑ.

Στο ΤdP, χρονομέτρηση μέσω δορυφόρου και αλλεπάλληλες οι μετρήσεις, ενώ νιώθεις ασφαλής και προσθέτουν χρώμα και δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα οι ενδιάμεσοι κριτές. Νεα παιδιά που γνωρίζουν τη λειτουργία διαφόρων ηλεκτρονικών εφαρμογών όπως εμείς κάποτε το πηδάλιο. Πλέον περισσότερο τα φρένα όπως τα εξαιρετικά της GTV, όπως τη ζήσαμε σήμερα απο την Ολυμπία στη Μεγαλόπολη σε ένα όμορφο, ιδιαίτερα αγωνιστικό περιβάλλον με την επιλογή της μ.ω.τ. που εναλλάσσεται, να σφραγίζει την εμπειρία, την ευφυΐα και το σεβασμό του Αλυτάρχη. Προς τους συμμετέχοντες και κυρίως σε σχέση με την ιστορία της εκδήλωσης, δικό του έργο…

Αύριο; Για την GTV και όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις. Καλή συνέχεια, Άρη, κ. Ελένη._Σ.Χ.

10ο Tour du Peloponesse

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • 10ο Tour du Peloponesse
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ