top icon
Αγώνες

Πάμε Διαδρόμιο

Δυνατό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, και επιλέγεις την αρχοντιά της Κυριακής, όπως εκφράζεται από τα ΕΚΟ Racing Dirt Games, που διαθέτουν τον δικό τους χώρο.

Στο Σπαθοβούνι στου Ηρακλή, με κουζίνα για πολλά αστέρια στη λίστα του καλοφαγά. Ο πολυχώρος σε χωμάτινη επιφάνεια, ασφαλής και άψογα οργανωμένος, αμέσως μετά τα διόδια προς την Τρίπολη. Η ευθύνη της οργάνωσης είναι της ΑΛΑΚ. Η μητέρα του λόχου, ενός θεσμού που εξελίσσεται σε ταξιαρχία, αφού τον συντονίζουν και τον προωθούν οι 5άστεροι δημιουργοί του. Η συνεργασία μεταξύ τους ξεπερνάει την εξαετία, και όλο αυτό, στην ελληνική πραγματικότητα, προσφέρεται για σεμινάριο. Την ώρα που η επικοινωνία του θεσμού διεκδικεί σειρά από Όσκαρ.

Θα πείτε, έχουν Comsote και 4ΤΡΟΧΟΙ σε TV, digital και print, οπότε παίζουν με ατού, ως αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.

Επί της ουσίας

Λεπτομέρεια οι χορηγοί της επικοινωνίας, πέραν του ότι μας έχουν βάλει σε πρίζα διαρκείας. Οι άνθρωποι, ο τρόπος τους κάνει τη διαφορά, και η αρχοντιά εδώ, αφήνοντας τη λάμψη στους πρωταγωνιστές-αθλητές, προδίδει την αγωγή τους. Με σεβασμό στους χορηγούς και δεοντολογία-μάθημα προς κάθε κατεύθυνση.

Έχει δρόμο όλο αυτό, που ξεπερνάει τη μιζέρια της επιτροπής αγώνων, ενώ, κακά τα ψέματα, ως σπάνια πλέον περίπτωση, η στήριξη στο θεσμό εκφράζει τον πραγματικό εαυτό του προέδρου της ΟΜΑΕ.

Ένα ποστ χίλιες σκέψεις, μια πρόσκληση πολλές προκλήσειςΕίπαμε, πάμε Διαδρόμιο, και σε αυτές τις περιπτώσεις μετράς παρόντες, και αυτούς τιμάς και στηρίζεις. Σαφέστατα η ποιότητα δοκιμάζεται όταν ευκαιριακά λείπουν «παίκτες» πρώτης σειράς, όπως ο Γιάννης Χεκιμιάν και ο Μπάμπης Γαζετάς, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, και εννοείται πως τους περιμένεις να τους χειροκροτήσεις στην επόμενη αναμέτρηση.

Τα σωστά σημεία αναφοράς, οι πρωταθλητές και εκτός μπάκετ, είναι το ζητούμενο και για τους νέους, που δεν είναι πλειοψηφία, αλλά δεν είναι και λίγοι. Κάνουν τη διαφορά, πάντως, και δεν επέστρεψε τυχαία το αρχικό εξαιρετικό κλίμα σε ένα θεσμό που στηρίζεται σε αυτό.

Με μαεστρία

Ο Λάμπρος Αθανασούλας αλλάζει κάθε φορά την πίστα, ώστε να προκύπτει οδηγικό ενδιαφέρον και αποσυμπίεση στη γνώση του δρόμου. «Κουνάει» τα χωμάτινα φυσικά kerbs ο Λ.Α., δοκιμάζει ο «Ζυμάριος», τρέχει να σφραγίσει προς κάθε κατεύθυνση ο Κωνσταντίνος Σταύρου, ενώ χαμογελάει με νόημα ο Παύλος Αθανασούλας. Big boss στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που δεν ξεχνάει τις ρίζες του. Του έχει στοιχίσει άλλωστε η αφετηρία, και η εξέλιξη προδίδει διάφορα υπερθετικά που δεν είναι της παρούσης.

Οι απορίες μας αφορούν το γιατί δεν εμπλέκεται ο διεθνής μετρ, ο Π.Α., στην εξέλιξη του Rally Star, θεσμού στο θολό τοπίο που χαρακτηρίζει την ΟΜΑΕ. Ό,τι θα μας εκθέσει διεθνώς.

Τίτλος για τρεις

Ένας γύρος πριν από το τέλος μεθαύριο, και ακόμα ένας ο τελευταίος σε οκτώ ημέρες. Προγραμματισμός για επαγγελματίες τύπου Χάμιλτον, με άλλοθι τον Covid. Παγκόσμιοι, πρώτα βιολιά που θαυμάζουν ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης και η παρέα του, που ζουν τη στιγμή με αρχοντιά, έτοιμοι για αγώνες ακόμα και κάθε Κυριακή. Άλλωστε, με υπομονή και σωστή προβολή θα βρεθούν χορηγοί για να ελαφρώσουν τα έξοδα που, ειδικά στους Τακιδέλλη, πατέρα και γιο, επιβαρύνουν τον ίδιο κορβανά.

Στη θέση 3 της βαθμολογίας ο πατέρας Μιχάλης, που στο χαμόγελό του-σημείο αναφοράς που τον χαρακτηρίζει, σήμερα διακρίνεις και την αγωνία για το παιδί του. Συγκλονίζει αυτή η εικόνα, που ξεπερνάει εικόνες επικοινωνίας και σφραγίζει συναισθήματα.

Στη θέση 2 της βαθμολογίας ο Γιάννης Ρέγγος, που με τον Σπύρο Ράπτη και τον Νικόλα Χαλιβελάκη κοσμεί τη λίστα των gentlemen, οι οποίοι δεν αποτελούν και πλειοψηφία στους ελληνικούς αγώνες. Σημαντικό ότι και πυροβολούν, ενώ και ο Γιάννης διεκδικεί τίτλο. Αθλητής που ποτέ δε θα συμψηφίσει την ευχαρίστηση με Κύπελλα και τίτλους.

Να πάτε και να δείτε πώς ο καρτίστας πατάει στο σασί και το εξαντλεί, κερδίζοντας μέτρα και δέκατα, ξεπερνώντας με μυαλό και ταλέντο έναν κινητήρα που υπολείπεται. Ειδικά σε σχέση με τον Κωνσταντίνο με τον Τακιδέλλη Jr, που έχει το γκάζι αλλά πρέπει να βάλει αυτοέλεγχο στον εύλογο ενθουσιασμό του, ώστε να έχει ένα ωραίο σερί γύρων χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Η σταθερότητα που έχει ο πολύπειρος πλέον, όντας τρεις φορές Πρωταθλητής παντός εδάφους, Νώντας Καρανικόλας. Ο Mr CarCenter, και μακάρι να φέρει την Κυριακή στο Διαδρόμιο και το Fiesta-πρωταθλητή, ώστε να το γνωρίσουν οι νεότεροι. Αυτοκίνητο από ελληνικά χρυσά χέρια. Πρόταση με προοπτική, αν θέλουμε να πάμε παρακάτω με μια άτυπη αλλά ουσιαστική μορφή Ενιαίου που λείπει.

Στους απόντες την Κυριακή και ο πρωταθλητής Παναγιώτης Ρουστέμης, που κέρδισε εκεί πριν από δύο εβδομάδες, και μόνο στην Ελλάδα το νούμερο ένα ταλέντο της χώρας είναι στα pits αντί να οργώνει χωματόδρομους.

Για τον Κωνσταντίνο

Ο «Χάλι» Jr θα είναι εκεί την Κυριακή, και όσοι πιστοί, γνωρίζετε πως δεν τον ξεχωρίζουμε συναισθηματικά ή ουσιαστικά από την 4T-«αγία τριάδα» των «Έγιναν Πρωταθλητές». Ο Κωνσταντίνος Xαλιβελάκης προπονήθηκε υποδειγματικά μαζί με τον κ. Νίκο της RonRent, και να η ευκαιρία για ωραίες εικόνες ανάμεσα στη ρουτίνα της δουλειάς και στις στιγμές ευθύνης της οικογένειας.

Τη χαρακτηρίζουν αυτήν τη διαχείριση τα ΕΚΟ Racing Dirt Games όπως έχουν στηθεί, αφού απευθύνονται στον πρωταθλητή και στον ερασιτέχνη με τα Crosscar, ενώ έχεις και την ευκαιρία να απολαύσεις και συμβατικά αγωνιστικά αυτοκίνητα στα χέρια ταλαντούχων.

Την Κυριακή Διαδρόμιο, λοιπόν, με πρόσκληση ΑΛΑΚ και διακριτική παρουσία Start Line, περίπου συνέργεια, ρεσιτάλ αγωνιστικού ήθους.

«Μεθαύριο», σε οκτώ ημέρες, όλος ο θίασος στη Χαλκίδα με πρόσκληση ΑΣΜΑ, σε χώρο με φιλοσοφία ράλλυ, πρόσκληση με ειδική σφραγίδα για ακόμα περισσότερα συμβατικά αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Καλή διασκέδαση σε όλους, με τη σιγουριά ότι το πέρασμα στο βαρέλι, στον δικό μας χώρο, από το Σωματείο μας, δε θα βαθμολογηθεί από ειδικούς, περίπου πρωταθλητές._ Σ. Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ