top icon
Blog

The Notebook: Πάμε κομψά και με άποψη

Ο Σ.Χ. σερφάρει, βρίσκει στο Instagram το “TheNotebook” και σχολιάζει…

Όταν η διπλανή πόρτα είναι ανοιχτή και εισπράττεις θετική ενέργεια, πληκτρολογείς “TheNotebook.gr” και εκπλήσσεσαι ευχάριστα.
Άλλωστε, τη γνωρίζεις αυτήν την παρέα και κάτι καλό θα βγει, αφού η Δήμητρα Κρίθαρη, που επανέφερε την αξιοπρέπεια και έδωσε όραμα σε 4Τ, το σκέφτηκε και το σχεδίασε με ατού δίπλα της την κ. Μυρτώ Μίτσιου που έχει την ευθύνη.
Σημαντικό για την προοπτική του, ότι συμφώνησε η Πηνελόπη Μουλά, η Boss του Εμπορικού μας, που ποτέ δεν ακροβατεί, ενώ μας διδάσκει digital, με διδακτορικό στο print.
Το project κατατέθηκε από την κ. Κρίθαρη και τον κ. Δημητρίου (νέο όπλο, το παραμπέλουμ στη φαρέτρα) στους μετόχους της Alpha Εditions, που ανησυχούν δημιουργικά και αντέδρασαν θετικά.
Μετά από τα οκτώ… γκρίζα χρόνια της άμυνας και της διεκπεραίωσης, η εταιρεία δημιουργεί.
Τις τρεις κυρίες που έχουν την ευθύνη, τις χαρακτηρίζεις ωραίους ανθρώπους, καθώς σήμερα τα περί γοητείας μπορεί να χαρακτηριστούν σεξιστικά σχόλια. Ό,τι θα έρθει σε σύγκρουση με τη φιλοσοφία του project, που προέκυψε για τη νέα και ανήσυχη γυναίκα που σκέφτεται. Με θέματα που αφορούν και τους συντρόφους-συζύγους, μια προσπάθεια στοχευμένη σε ηλικίες 25-45, που άλλωστε κυβερνούν τον κόσμο όλο. Ό,τι ακριβώς υποστηρίζει η ομάδα του TheNotebook.
Στη καλλιτεχνική επιμέλεια, η δική μας, Κατερίνα Φυτίλη, των 4ΤΡΟΧΩΝ, στην αρχισυνταξία η πολύπειρη κ. Ελένη Χαδιαράκου, με φρέσκες ιδέες, όπως και οι δύο νεαρές κυρίες της σύνταξης.
Η συντακτική ομάδα, τέσσερις κυρίες, μαζί με τη Μ.Μ., πλαισιώνεται από εξαιρετικούς συνεργάτες με τον όρο “εξωτερικοί” να μην ταιριάζει στη σημερινή πραγματικότητα.
Διαβάζεις με συνέπεια την κ. Στέλα Ράπτη, έναν υπέροχο άνθρωπο χωρίς ανασφάλεια, παρακολουθείς την Καλλιόπη του kitshen_spells, που σε φορτώνει υγιείς θερμίδες και κάθε φορά θα βρεις κάτι ενδιαφέρον.
Με σοβαρή άποψη που δεν κουράζει, μακριά από χαζοχαρουμενιές με ημερομηνία λήξης.
Είναι ποιοτικό όπως και το ELLE και τα άλλα site-ευθύνη της Alpha Editions, που αντιστέκεται δημιουργικά και με υπομονή, παραμένοντας μακριά από την πρακτική της αρπαχτής.
Τυχεροί και οι εργαζόμενοι στον όμιλο Σμυρνιωτάκη, και το γράφει ένας παλιός, σε μάχη με τα ύφαλα εδώ και 10 χρόνια. Ίσως επειδή ήμουν υπερβολικά τυχερός στις Τεχνικές Εκδόσεις, όπως και στις Εκδόσεις Λυμπέρη. Συνεχίζουμε, όσο μας αντέχουν – το στοιχείο που προδίδει τον αμοιβαίο σεβασμό, που σπανίζει._ Σ. Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ