top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Tour du Peloponnese: Warrior games

Με οικοδεσπότη τον πρέσβη Γιάννη Καράμπελα και ευθύνη του Τρισκέλιον, ακόμα ένα Tour du Peloponnese είναι σε εξέλιξη.

Πλειονότητα οι ξένοι συμμετέχοντες στο Tour du Peloponnese, όπως πάντα άλλωστε, αλλά είναι οι τριάντα ελληνικές συμμετοχές στις ογδόντα που κάνουν τη διαφορά. Δίνουν το χρώμα και καταθέτουν την άποψη που προδίδει και το «αλλιώς» σε σχέση με άλλες εκδηλώσεις. Συνήθως για το έσοδο, συχνά με δυνατό άλλοθι. Αντέχει στην επανάληψη και στην αντιγραφή οποιοδήποτε παιχνίδι με ή χωρίς στυλ, όταν εδώ πρόκειται για κάτι μοναδικό με διεθνείς προεκτάσεις.

Tour du Peloponnese

Οι συμμετέχοντες

Με ψυχή, ευγένεια και στυλ χωρίς ύφος οι δικοί μας άνθρωποι. Η παρέα μας. Οι Warriors, με τη βάση των τριών πληρωμάτων, όπου πλοηγούν υπέροχες κλασάτες κυρίες, να πολλαπλασιάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την εκδήλωση.

Σε χρυσά χέρια τα διαμάντια από τη θήκη με κοσμήματα του σύγχρονου πολέμαρχου, Άρης και αυτός, που κοσμούν τις συμμετοχές και τους δρόμους.

Tour du Peloponnese

Δίπλα τους -μαζί τους- υπέροχοι Έλληνες και ξένοι, με εξαιρετικές «μηχανές». Κάποιες σπάνιες, άλλες της διπλανής πόρτας αλλά σε άψογη κατάσταση, όλα τα αυτοκίνητα συνδεδεμένα με τη συναισθηματική αξία των πληρωμάτων. Προσαρμοσμένοι σε ένα πολύ ειδικό, ιδιαίτερα προσεγμένο παιχνίδι, που επικοινωνεί την Ελλάδα με έναν τρόπο που αντέχει στο χρόνο, ενώ ικανοποιεί και τον λιγότερο ειδικό.

Εκκίνηση προχθές Κυριακή από τα Σκαφίδια και την Αρχαία Ολυμπία, με κατεύθυνση την Καλαμάτα, όπου και έγινε η διανυκτέρευση χθες, Δευτέρα βράδυ. Συνθήκες ιδανικές, με τις δυσκολίες της διαδρομής να αντιμετωπίζονται με χαμόγελα και από τις ανταγωνιστικές κύριες, καλές φίλες, που έχουν την εκτίμησή μας. Το περιβραχιόνιο στην κ. Ιωάννα Χαραλαμπάκη, που χαμογελάει όταν κερδίζει και σκοτεινιάζει όταν χάνει την παρτίδα σκάκι από τον Αλυτάρχη, λάτρη του απρόβλεπτου.

Tour du Peloponnese

Αυτού του τύπου οι αγώνες Regularity, με ρεπερτόριο που συναρπάζει -κρίμα που δεν είναι ευθύνη της ΟΜΑΕ αλλά της ΦΙΛΠΑ-, ενώνουν ψυχές, αναβαθμίζουν φιλίες και ενισχύουν τις προσωπικές σχέσεις με τον τέλειο τρόπο.

Τυχεροί

Θα τους συναντήσουμε την Τετάρτη το βράδυ στη Μονεμβασιά, πόλη που στην Τοσκάνη δε θα βρεις, οδηγώντας ό,τι ζηλέψαμε στο Arcadia. H Ναόμι με γερμανική καταγωγή, δημιουργία των Βαυαρών της καλής εποχής, ό,τι λατρεύει ο petrolhead, και μείνετε στη συντροφιά μας, ώστε να ακούσουμε μαζί τον V12 από τα 5,0 λίτρα._ Σ. Χ.

ΥΓ.: Όσοι λάτρεις των αποτελεσμάτων και, κυρίως, όσοι θέλετε να συναντήσετε τον μετακινούμενο θίασο-κοσμηματοπωλείο, πληκτρολογήστε www.triskelion.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Tour du Peloponnese
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ