Επαγγελματικά Νέα

Έκθεση «Cargo Truck & Van 2019»

Μια ακόμη σημαντική έκθεση για το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στους φιλόξενους χώρους του Μetropolitan Expo. Eπόμενο ραντεβού, το 2021...

Για δεύτερη φορά, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμά της το 2017, η έκθεση για το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τις λύσεις γύρω από τον επαγγελματικό στόλο οχημάτων «Cargo Truck & Van», συναντήθηκε με τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των εμπορευματικών μεταφορών και την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από τις 9 ως τις 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. Βιομηχανίες αυτοκινήτων, εταιρείες εξοπλισμού, leasing και όχι μόνο, παρουσίασαν στην αγορά εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και στους επισκέπτες όλες τις νέες πλατφόρμες λύσεων που ήδη λανσάρονται στο εξωτερικό, για «διασύνδεση διανομών με το όχημα» για το περίφημο «Transportation as a Service», ενώ την τιμητική τους είχαν τα van αστικών διανομών, αλλά και τα βαριά φορτηγά.

Nissan

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ήταν εκεί, με τη νέα της γκάμα επαγγελματικών μοντέλων και οχημάτων. Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε ασφαλώς το νέο NV250, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του επί ελληνικού εδάφους. Στο περίπτερό της βρισκόταν και το αναβαθμισμένο, αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγό Nissan e-NV200, με νέα μπαταρία 40kWh που προσφέρει πλέον μια αυξημένη αυτονομία κατά 60%, με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης. Στο ίδιο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, που είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Εκτός των παραπάνω, η εταιρεία παρουσίασε και ένα αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγό της ADDAX, καθώς ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή και διανομή τους στην Ελλάδα.

china

Στην Αίθουσα 4 του Metropolitan Expo, οι εκθέτες της «Cargo Truck & Van Expo» παρουσίασαν εκτός από φορτηγά και van-vanette, υπερκατασκευές και τρέιλερ, ελαστικά, λιπαντικά, καύσιμα, συστήματα τηλεματικής και τεχνολογίες για το όχημα, ενώ ιδιαίτερη παρουσία είχαν και οι υπηρεσίες Leasing & Rental Επαγγελματικών Οχημάτων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο ενεργειακό κομμάτι που σχετίζεται με τα οχήματα, καθώς η στροφή στην πράσινη ενέργεια είναι η απαίτηση του αύριο για τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές. Στη φετινή διοργάνωση οι εκθέτες παρουσίασαν εναλλακτικές πηγές ενέργειας για τα ανυψωτικά μηχανήματα, τα επαγγελματικά οχήματα μεταφορών καθώς και τη λειτουργία των αποθηκών.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου