Επαγγελματικά Νέα

Koρονοϊός – ενίσχυση ζητούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης

Οικονομική ενίσχυση ζητά από το κράτος ο κλάδος των οδικών εμπορευματικών μεταφορών φορτηγών δημόσιας χρήσης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οδυνηρές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών με επιστολή του προς τα υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών ζητά ενίσχυση ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από την επέλαση του κορονοϊού Covid-19 στη χώρα μας. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, το μεταφορικό έργο μειώθηκε σε ποσοστό άνω του 70%, λόγω εξάπλωσης της πανδημίας. Παρά το γεγονός ότι το κράτος συμπεριέλαβε τον κλάδο στους ΚΑΔ των πληγεισών επιχειρήσεων, η λύση του προβλήματος με αυτόν τον τρόπο είναι προσωρινή. Στην επιστολή αναφέρεται επίσης πως το επάγγελμα χτυπήθηκε και από την μακροχρόνια κρατική οικονομική κρίσης, εξαιτίας της οποίας ο κύκλος εργασιών του είχε ήδη μειωθεί σημαντικά.

Στην επιστολή επισημαίνεται επίσης πως οι μεταφορείς, με κίνδυνο να προσβληθούν από τον κορονοϊό, τροφοδότησαν με πλήρη επάρκεια τη χώρα μας με τα απαραίτητα αγαθά. Κλείνοντας, αναφέρεται πως αν οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες δεν ενισχυθούν οικονομικά, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν το μεταφορικό τους έργο και θα οδηγηθούν στη χρεωκοπία.

 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '80;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου