top icon
Επικαιρότητα

1o Off -Road Expo

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αποκλειστική έκθεση Off-Road Expo για οχήματα εκτός δρόμου στον πολυχώρο Attart Off-Road Park. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε εντός της πίστας trial, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν test-drive σε πραγματικές συνθήκες, με τα μοντέλα των εταιρειών -εκθετών. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών καθώς πάνω από 2.300 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ότι νέο υπάρχει στην αγορά του off-road αλλά και να απολαύσουν τον πολυχώρο.

Το δυναμικό ξεκίνημα στις αρχές της σεζόν, για οχήματα εκτός δρόμου και SUV, προμηνύει τις θετικές εξελίξεις για την κατηγορία. Στην έκθεση συμμετείχαν οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες Mitsubishi, Nissan, Mazda, αντιπρόσωποι καθώς και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Off-road. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το περιοδικό 4×4 Magazine.

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη, με αγωνιστικά και βελτιωμένα οχήματα να ξεπερνούν τα δύσκολα εμπόδια της πίστας, ενθουσιάζοντας τους παραβρισκόμενους επισκέπτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ