top icon
Επικαιρότητα

Το ηλεκτρικό pick-up το οποίο αγοράζεις από το Alibaba (+video)

Το ηλεκτρικό pick-up μοντέλο της Changli, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba, περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του κάτι το οποίο θα ζήλευε και το Tesla Cybertruck.

Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος σκέφτεται ηλεκτρικό pick-up μοντέλο, τις περισσότερες των περιπτώσεων έχει στο μυαλό του είτε το Tesla Cybertruck είτε το Ford F-150 Lightning. Ωστόσο υπάρχει ένα κινέζικο ηλεκτρικό pick-up μοντέλο το οποίο έχει “αναστατώσει” το διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα.

Alibaba

Ο λόγος για το CLZKC-009 της κινέζικης εταιρείας Changli. Ομολογουμένως, το κινέζικο ηλεκτρικό pick-up μοντέλο δεν έχει ωραίο όνομα ωστόσο “κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του”, και αυτός είναι η τιμή του. Σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά pick-up μοντέλα της Tesla και της Ford τα οποία έχουν τιμή εκκίνησης τα 40.000 δολλάρια το CLZKC-009 ξεκινά μόλις από τα 2.000 δολλάρια!

Alibaba

Θα συμφωνήσουμε μαζί σας πως μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τα τεράστια pick-up μοντέλα που φανταζόσαστε, έχει όμως χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν περιζήτητο ανά την υφήλιο. Με μήκος μόλις 3,5 μέτρα και ωφέλιμο φορτίο 400 κιλά, το CLZKC-009 μπορεί στην κυριολεξία να περηφανεύεται για τον τίτλο του “pick-up τσέπης”.

Το κινέζικο ηλεκτρικό pick-up της Changli, διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 4 ίππους, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Η τελική ταχύτητα του CLZKC-009 φτάνει τα 45 χιλιόμετρα ανα ώρα, με την αυτονομία σύμφωνα με την κινέζικη εταιρεία να κυμαίνεται μεταξύ 70-130 χιλιομέτρων.

Alibaba

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμη, ηλεκτρικά παράθυρα, μπροστινό υαλοκαθαριστήρα, καλοριφέρ, κάμερα οπισθοπορείας, σχάρα οροφής/μπαγκαζιέρας και φώτα εκτός δρόμου τοποθετημένα στην οροφή. Φυσικά οι μικροί τροχοί 12 ιντσών περιλαμβάνουν υδραυλικά δισκόφρενα, αν και δεν νομίζουμε ότι το πρόβλημα της πέδησης αποτελεί πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Αν έχετε κατά νου να αναβαθμίσετε το CLZKC-009 η Changli σας δίνει τη δυνατότητα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε κλιματισμό ώστε να είστε δροσεροί, ενώ αν θέλετε μπορείτε να μετατρέψετε το CLZKC-009 σε υβριδικό pick-up χάρη σε μια γεννήτρια βενζίνης η οποία τοποθετείται στο πορτμπαγκάζ. Ωστόσο αφήσαμε για το τέλος ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό του προαιρετικού εξοπλισμού το οποίο θα ζήλευαν σχεδόν όλα τα pick-up μοντέλα της αγοράς. Το CLZKC-009 διαθέτει λειτουργία υδραυλικής ανατροπής, ναι μπορείτε με έξτρα 228 δολλάρια να έχετε υδραυλική ανατροπή!

Alibaba

Αν τώρα είστε έτοιμοι να αγοράσετε το CLZKC-009, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να πληρώσετε και κάποια έξτρα χρήματα καθώς στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται το κόστος της μεταφοράς και ενδεχομένως οι δασμοί οι οποίοι θα υπάρχουν στο τελωνείο της εκάστοτε χώρας.

Παρολαυτά αν θέλετε να αποκτήσετε το CLZKC-009 και δεν σας νοιάζουν αυτές οι έξτρα χρεώσεις, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσα από την μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο Alibaba. Εκεί θα βρείτε πολλά χρώματα για να διαλέξετε, ή μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε το CLZKC-009 με την επωνυμία Jeep το οποίο παραπέμπει μάλλον στην γνωστή σε όλους μας Jeep.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ: CHANGLI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Alibaba
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ